Marco de Wit 18 kesäkuun, 2020

 

Eilen Laiton Lehti julkaisi twitter-videon tilanteesta, jossa mies puolusti itseään Antifa-terroristien hyökkäykseltä.

 

Nyt on HommaMedia twiitannut videon, joka kertoo miten tapahtumaketju sai alkunsa.

 

 

 

 

3 thoughts on “Antifalle palautetta. Osa 0.5

  1. Mies teki itsepuolustustilanteessa väkivaltaisille ja murhanhimoisille kommunistiterroristeille aivan oikein. Varsinkin näiden väkivaltaisten kommunistien rahoittajat ja ohjaajat pitää saada kansantuomioistuimen eteen. Et voi rahoittaa ja johtaa kansanmurhaa joutumatta lopulta erittäin ankaraan vastuuseen. Nämä gkobalistit tietävät, että tuomio odottaa.

  2. Joidenkin ********** ei pidä enää antaa kansanmurhata ihmisiä kuten Neuvostoliitossa, Etelä-Afrikassa, Zimbabwessa ja nyt Yhdysvalloissa sekä euroopassa. Jotkut on pakko saada tuomiolle teoistaan ja tuleville sukupolville pitää kertoa oikea historia. Jotkut eivät tule siitä pitämään.

  3. https://www.marxists.org/suomi/buharin/1919/kommunismin-aapinen/ch01.htm
    💳
    ”Tuote ei ole tavaraa silloin kuin se tuotetaan tuottajaa itseään, omaa käyttöään varten. Jos talonpoika kylvää ruista, korjaa sadon ja sittemmin pui, jauhaa jyvät ja paistaa leipää itselleen, ei tämä leipä ole tavaraa: se on yksinkertaisesti leipää. Tavaraa se on vasta silloin kun sitä ruvetaan tuottamaan ostajaa, markkinoita varten: se on silloin sen, joka sen ostaa.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*