3 thoughts on “Päivän video: Musta hyeena

  1. En ole koskaan ymmärtänyt ********** ja *************** kiimaa ja ekstaasia. Monet *********** ja ************* joutuvat jonkinlaiseen kiimaan ja ekstaasiin tehtyään jotain sairasta. En tietenkään tarkoita tällä ******, en suinkaan, mutta joissain ********** on jotain todella pahasti pielessä.

  2. Kyllä suomalaiset ja japanilaisetkin miehet lyövät tyttöjä naamaan ja kikattavat räkäisesti kuin hyeenat! Kaikki rodut ovat aivan samanlaisia, paitsi mustat ovat super-älykkäitä ja paljon kehittyneempiä kuin valkoiset!

  3. Tämä pitäisi näyttää YLE:lle ja kertoa että ”magic force” ei toimi. Ehkä sitten yle keksisi jonkun toisen aivopierun jolla ei-suomalaiset saadaan pidettyä käsivarren mitan päässä. Tyttöhän selvsti laittaa käden vaakaan lähestymisen estämisksi, mutta jostain syystä se ei vaan toimi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*