Marco de Wit 19 kesäkuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Alkuviikolla käytiin pitkään odotettu SKE-oikeudenkäynti.

 

Olli Juntunen: SKE:tä sabotoinut vainorinki lirissä

 

Alla olevan videon alussa SKE:n puheenjohtaja Marco de Wit ja puoluesihteeri Mari Kosonen kertovat hieman oikeudenkäynnin jälkeisistä fiiliksistä. He myös kertovat, että nauhoitukset todistajien kuulemisista saadaan noin viikon sisällä. Niistä tullaan tekemään useita video-ohjelmia, koska sabotöörit sekä paljastavat yksinkertaisuutensa että tunnustavat useita rikoksiaan.

 

Nauhoituksia odotellessa Marco käy videon loppuosassa ranskalaisten viivojen kautta läpi koko oikeuskeissiä.

 

Tässä ensimmäinen osa:

 

Kuvassa linkki videoon. Muista tilata Marcon Bitchute-kanava, jotta Youtuben sensuuri voidaan mitätöidä

 

 

Lue lisää:

SKE-sabotöörit tunnustivat rikoksiaan tuomarille. Osa 2: Matti Loimupalo

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “SKE-sabotöörien tunnustuksia tuomarille. Osa 1: Ari Lindström

  1. Kuvassa Lindström tyylikkäänä oikeudessa. Kasvojen väri sopii hyvin ehkä hivenen hailakan t-paidan väriin.

  2. Voimia taisteluun! Toista kansallismieliseksi itseään kutsuvaa mutta TÄYSIN (((TAUSTAPIRUJEN))) OHJAILEMANA TOIMIVAA VALEOPPOSITIOTA emme todellakaan tarvitse sillä sellainen meillä valitettavasti jo on. Hallapersut!

  3. Fucking narkkareilla ja vankilassa istuvilla vangeilla on keskimäärin hyvin vajaaälyinen älykkyysosamäärä, alhainen impulssinhallintakyky, he ovat usein henkisesti hyvin epätasapainoisia, sekä heillä on muita päihde ja mielenterveysongelmia. Väkivaltaiset pikkurikolliset ovat useimmiten kirjaimellisesti sekopäisiä ja vajaaälyisiä. Ihmisten yleisen älykkyystason näkee usein myös heidän kirjoitustaidostaan, kuinka monimutkaista ja hienostunutta kieltä nämä yleensä käyttävät. Monet SKE:n sabotääreistä eivät osaa kirjoittaa ollenkaan suomea.

  4. Surkeaa kuinka Mäntymikko, Ninnu, Jallu, Emuli, Aavehauki ja muutama muu jaksavat edelleen kannustaa Riikkaa ja muita ”näkyviä” muka SKEläisiä. Tietysti osa heistä on itsekin jäseniä. ***** on aivan samanlainen miesten huomion hakija chateissa kuin *******. Kenelle tuollaiset naiset sitten kelpaa. ******** ainakin ja varmasti monille muille tuon porukan miehistä. Aivan normaali mies kuitenkin odottaa naiselta toisenlaista käytöstä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*