Marco de Wit 20 kesäkuun, 2020

 

Vanhaan hyvään aikaan Amerikan keskiluokkaisilla perheillä oli omat kotipalvelijansa, jotka useimmiten olivat mustia. (Tämä siis ennen latinojen tulvaa.)

 

Niinpä monet muistelevat kaiholla mustien kokkipalvelijoiden tekemiä herkullisia ruokia.

 

Markkinointimiehet iskivät tähän nostalgiaan nimeämällä monia ruokia mustien palvelijoiden mukaan. Suomessa näistä tunnetuin on tietystin Uncle/Setä Benin riisi.

 

 

 

Suvakkien mielestä Uncle Ben on kuitenkin rasismin tahraama. Tosin kukaan ei ole osannut selittää miksi.

 

Nyt yrityksiä painostetaan luopumaan mustien kasvoja tai nimiä hyödyntävistä tuotteista. Uncle Ben ei ole vielä kadonnut, mutta Aunt Jemima sai mennä.

 

Kuvassa linkki Wikipediaan

 

 

 

 

Lue lisää:

Rasistien uhri: Lakupekka

 

 

 

3 thoughts on “Täti Jemima peruutettu rasistisena

  1. Miksi sitten globalistit ajavat samaan aikaan massamaahanmuuttoa kansanmurhatakseen kantaväestön, sekä itse saadakseen globalistisiin suuryhtiöihinsä halpatyövoimaa, sekä siirtävät tuotannon halpatyömaiden hikipajoihin. Hyvin pieni murto-osa amerikkalaisista valkoisista koskaan omisti orjia, mutta moni j-perhe omisti orjia, moni j-ihminen oli orjakauppias, iso osa laivoista oli j-laivojq ja iso osa orjalaivojen kapteeneista oli j-ihmisiä. Miksi valkoiset joista käytännössä kukaan ei omistanut orjia, vaan valkoisia on viety orjiksi, ovat syyllisiä johonkin mitä eivät tehneet. Valkoiset kuitenkin vielä lopettivat orjuuden!

  2. Eikös suvakeille luulisi olevan mieleisempää mustien naamat pakkauksissa mielummin kun eloveena tyttö, kallen mätitahna tai varsinkin reissumies leivän mies.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*