Marco de Wit 20 kesäkuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Lukija kirjoittaa:

Fox Newsin toimittaja pääsi uutisoimaan kommunistien perustamaan Antifa-minivaltioon, jota kutsuttiin aikaisemmin Chaziksi, nykyisin nähtävästi Chopiksi tai joidenkin keskuudessa Chopistaniksi.

 

Chopistanin väestö koostuu mm. väkivaltaisista BLM-militanteista ja mustasta sotapäälliköstä sekä Fox Newsin materiaalin mukaan aivan selvästi kamoissaan olevista huumenarkomaaneista ja sukupuolestaan tietämättömistä mielisairaista.

 

Ironista kyllä, Chopistanin suvakit ovat raivoissaan siitä, että mielenvikaiset ja narkomaanit tulevat Chopistaniin vain sekoilemaan. He aiheuttivat minivaltiossa myös nälänhädän syömällä kaiken ruoan ja viemällä ilmaiset tavarat tekemättä mitään.

 

Antifa-valtiossa on jo nälänhätä

 

Myös kansallismielisessä 2017 Suomi Maidan-leirissä haluttiin pitää esimerkiksi mielenvikaiset ja päihderiippuvaiset riehujat ja häiriköt poissa sekoilemasta.

 

Jostain syystä jopa suvakit tiedostavat, että mielisairaat ja muut häiriköt pitäisi pitää poissa ryhmästä, mutta toisaalta he uskovat, että kaikki ovat yhtä kyvykkäitä, hyödyllisiä ja tasa-arvoisia, eikä ketään saa syrjiä, ei edes mielenvikaisia ja narkomaaneja.

 

 

Myös Suomi-Maidania ja myöhemmin SKE-puoluetta sabotoineet haittaisänmaalliset uskovat suvakkien tavoin, että vähä-älyiset, mielenvikaiset, huumenarkomaanit, väkivaltaiset uhkailijat jne. ovat yhtä hyödyllisiä ryhmän jäseniä kuin kaikki muutkin.

 

Suvakeissa ja haittaisänmaallisissa onkin paljon yhteistä! He eivät halua ymmärtää ihmisten välillä olevan suuria eroja sivistyksessä, itsekurissa ja älykkyydessä, vaan katsovat kaikkien ryhmän jäsenten olevan ”yhtä arvokkaita”. Tällainen tasa-arvoajattelu on juuri sitä suvakkiuden ytimessä olevaa kulttuurimarxismia.

 

 

 

 

 

Lue lisää:

Vaino ja terrori Suomen kansallismielisessä liikkeessä -kirjan johdanto

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

1 thought on “Antifa ja haittaisänmaalliset molemmat kulttuurimarxisteja?

  1. Antifahan vihaa valtioita ja muureja niin heti ensimmäisenä ne on perustamassa valtion jota ympäröi muurit.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*