Marco de Wit 20 kesäkuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on julkaissut Marco de Witin ja Mari Kososen videon, jossa Marco selittää miten SKE-sabotöörit ovat antaneet tuomioistuimelle väärennettyjä asiakirjoja.

 

Videota ei voinut julkaista Youtubessa, joten se julkaistiin Bitchutessa kahdessa osassa. Tässä piti olla videon jälkimmäinen osa, mutta sitten tulikin teknisiä ongelmia.

 

SKE-sabotöörit tunnustivat rikoksiaan tuomarille. Osa 2: Matti Loimupalo

 

Jutussa oleva linkki ei suostunut toimimaan, koska Bitchute ei hyväksynyt kuvaa. No, nyt ongelmat on ratkaistu, joten tässä on vihdoin videon jälkimmäinen puolisko. Siinä kerrotaan myös neljästä atomipommista, jotka tulevat upottamaan sabotöörien laivan.

 

Kuvassa linkki videoon.

 

Tampereen käjäoikeuden tuomio tulee vasta 14.8.2020. Jos voittoa ei tule, niin sitten käynnistyy seuraava erä, jossa sabotäärit ovat vielä heikommalla.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “SKE-sabotöörit tunnustaneet rikoksiaan tuomarille. Osa 2.1: Video vihdoin toimii!

 1. Miten jotkut ovat epärehellisiä selkärankaisia, jotka huoraavat oman geneettisen kansansa rahasta ja muista eduista ja alkavat puukottamaan aitokansallismielisiä selkään ja sabotoimaan? Miten kukaan itseään kunnioittava ihminen voi olla Perussuomalaisissa, jotka käyttävät narkkareita, juoppoja ja väkivaltaisia mielenvikaisia vaientaakseen Suomea pelastavat aitokansallismieliset vain rahan ja vallan takia? Minkälaisia raukkoja nämä oikein ovat?

 2. Onko tää marco joidenkin aineiden tai vahvan lääkityksen takia näin sekava? Eihän näistä videoista saa mitää tolkkua, epäselvää pomppimista asiasta toiseen. Tee marco selvin päin uusi video jossa käyt nää asiat läpi niin että jutusta saa jotain selvää. Kiitos!

 3. Mietitään teoreettisesti.

  Suomeen tulee ennennäkemätön vallankumouspuolue.

  Olisiko niin, ettei Supo / Hybridikeskus tms soluttaisi puoluetta jo yhdistysvaiheessa, kun tiedossa oli jo että puolue jatkaa Suomi Maidanin viitoittamana…

  Outoa olisi, jos ei soluttaisi.

  Soluttautuja ei halua ratkaisevaan johtovirkaan, mutta taustalla ohjailee.

  Voiko olla Sattuma, että heikkolahjaiset nynnyt valtaa puolueen viranomaisten tuella laittomasti ilman apuja? Kuka ylipäätään sai radikaalien menoon sitoutuneet nynnyt muuttumaan yhdessä yössä vahvemmiksi nynnyiksi kuin konsanaan persut-sinisiksi?..

  Miksi kukaan kansallismielinen haluaisi perustaa persut II puolueen, jolla ei ole tulevaisuutta?

  Jopa uhkailua voi olla taustalla? Tai hillotolpan lupailu… Taloudellinen houkute?

  Jos Soluttautujia on, he eivät varmaan pyri kovimpaan johtoon, vaan adjutanteiksi…

  Jokainen voi miettiä lopun…

  1. > Olisiko niin, ettei Supo / Hybridikeskus tms
   > soluttaisi puoluetta jo yhdistysvaiheessa

   Itse olen täysin samaa mieltä. Takana on Hybridike卐kus. Siihen viittaa myös toimintamalli: tulenjohtajana vain ohjataan valtiollisia laitoksia siinä miten niiden pitää toimia. Yhdistysrekisteri, tuomioistuimet, poliisi, …

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*