Marco de Wit 20 kesäkuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Twitteriä on jo vuosien ajan painostettu kieltämään Trumpin twiitit tai ainakin varoittamaan niiden ”valheellisuudesta”.

 

Nyt Twitter on alistunut painostuksen edessä ja alkanut varoittamaan Trumpin twiiteistä.

 

 

Viimeinen pisara Twitterille oli alla oleva Trumpin twiitti, jossa kuulemma valheellisesti herjataan valtamediaa!

 

Niinpä Twitter liitti alla olevaan twiittiin varoituksen!

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

1 thought on “Twitter varoittaa ensimmäistä kertaa Trumpin twiitistä

  1. ”Suomessa oli vuosina 1937–1983 sijaishoidossa noin 150 000 lasta” ”Hierarkia ja pelko laittoivat lasten suut suppuun, eikä kiusaamisesta voinut puhua” ”valvonnan puute mahdollisti myös lasten keskinäisen seksuaalisen hyväksikäytön” ”Ihmeteltiin, miksi kaupunkilaispoikien piti oppia maataloustöitä” ”jopa mahdollisen kuolemantuottamuksen. Lapsi kuoli verenmyrkytykseen sen jälkeen, kun johtajatar oli puhkaissut hakaneulalla paiseen hänen selästään.” ”Ilman syytä hän (johtajatar) ryntäsi veljeni kimppuun, kaatoi hänet lattialle ja alkoi hakata pienen veljeni päätä hiuksista kiinni pitäen lattiaa vasten. Pelkäsin veljeni kuolevan ja rukoilin polvillani johtajatarta lopettamaan. Nainen hellitti väsyneenä, mutta ei lopettanut tähän vaan raahasi veljeni vielä kylpyhuoneeseen ja laittoi hänen päänsä kylmän suihkun alle.”
    ”Suomen mustalaispolitiikka johti siihen, että 1950–80-luvuilla arviolta joka toinen romanilapsi vietti osan lapsuudestaan lastenkodissa.”
    ”Skärsbon poikakodissa asunutta Björniä pahoinpideltiin päivittäin ja hänet raiskattiin, mutta silti hän kertoo Ruotsin selvityksessä sanallisen mitätöinnin olleen vielä sitäkin pahempaa.”
    🧸
    https://lapsenmaailma.fi/wp-content/uploads/Mediakortti_LM_2020.pdf

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*