Marco de Wit 20 kesäkuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Valkoisten ja poliisien murhilla hekumoiva BLM-liike on yhdessä Antifa-terroristijärjestön kanssa viime aikoina järjestänyt väkivaltaisia mellakoita ympäri maailmaa.

 

Luonnollisesti valtamedia on tehnyt kaikkensa tukeakseen mellakoitsijoita. Suomen valtamedia on yrittänyt saada suomalaisiakin mellakoimaan.

 

Hesarin toimittaja Hilla Körkkö yllyttää mellakoimaan

 

 

Myös punainen pääministeri Sanna Marin on kaikin voimin puolustanut mellakoivaa BLM-liikettä.

 

 

Kuvassa linkki Verkkouutisiin

 

 

Vihreiden poliisia johtava sisäministeri Maria Ohisalo meni jopa vielä pidemmälle kuin Marin väittämällä, että ensinnäkin Amerikan poliisi on rasistinen ja toiseksi, että myös Suomen poliisi on rasistinen. Sisäministeri Ohisalo suorastaan yllytti suomalaisiakin mellakoimaan.

 

 

 

 

Samaa mieltä on luonnollisesti kouluja ja muita nuorten koulutusohjelmia johtava vasemmistoliittolainen opetusministeri Li Andersson. Hän on tunnetusti jo vuosien ajan fanittanut äärivasemmistolaista terroristijärjestö Antifaa.

 

 

 

Onko siis ihme, että kello kaksi juhannusyönä suurelta osin maahanmuuttajista koostuva nuorisojengi hyökkäsi Helsingin poliisin kimppuun, kun he yrittivät lopettaa joukkotappelua viemällä pääpukarin poliisiautoon.

 

Nuorisojengi ensin piiritti poliisipartion ja sitten alkoi kivittää poliiseja ja poliisiautoja.

 

 

 

Poliisi vastasi hyökkäykseen kaasuttamalla ja pidättämällä maahanmuuttajanuoria. Valtamediakin on nyt kertonut asiasta, joskin sensuroimalla kaikki maininnat maahanmuuttajanuorista.

 

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomien juttuun

 

 

Maahanmuuttajanuorten pidättäminen ei kuitenkaan käynyt suomalaisille nuorille, jotka opetusministeri Li Anderssonin oppeihin uskovana alkoivat ampumaan ilotulitusraketteja päin ”rasistisia” poliiseja.

 

Nähtävästi suomalaisnuoret halusivat myös ”pelastaa” ne nuoret, jotka poliisi oli piirittänyt tielle poliisien ja poliisiauton väliin.

 

Poliisi on nähtävästi muodostanut muurin nuorisoryhmän molemmille puolille.

 

Katso videosta miten poliisit ovat saapuneet paikalle rauhoittamaan tilannetta.

 

Kuvassa linkki Twitch-videoon

 

 

Suuri määrä sekä suomalaisia että maahanmuuttajataustaisia nuoria kokoontui metsikön reunalle seuraamaan tilannetta. Tässä kuvassa näkyy kuinka jotkut nuoret myös haastavat poliiseja.

 

 

 

Tässä kuvassa näkyy kuinka suomalaisnuoret ampuivat ilotulitusraketin päin poliiseja.

 

 

 

Alla olevassa videossa kohdassa 8 minuuttia 20 sekuntia näkyy kuinka poliiseja päin ammutaan ilotulitusraketti. Nähtävästi se osui poliiseihin, koska Helsingin poliisi on ilmoittanut useamman poliisin vahingoittuneen nimenomaan heitä päin ammuttujen ilotulitusrakettien takia.

 

Poliisi vastasi hyökkäykseen käyttämällä pippurikaasua pariakymmentä nuorta vastaan. Videosta näkyy kuinka syntyy kaaottinen joukkopako.

 

 

 

 

Tässä kuvassa on ilotulitusraketin ampunut nuori poika yhdessä tyttöystävänsä kanssa. He juhlivat osuneensa poliisiin ja ottavat onnessaan itsestään ”voiton kuvia”.

 

 

 

Tässä videossa nämä nuoret edelleen ilakoitsevat kostoiskun onnistumisesta. Pojan tyttöystävä selittää, että kostoisku oli oikeutettu, koska poliisi oli hieman aiemmin pidättänyt ”mustan äijän”.

 

Lähes sanasta sanaan tyttö toistaa sisä- ja opetusministerien valheet siitä, että poliisit muka väärentäisivät rikostilastoja mustamaalatakseen mustia.

 

Poika puolestaan selittää, että heillä on oikeus taistella ”kieroja kyttiä” vastaan.

 

 

 

 

Poliisi vastasi tähän hyökkäykseen kutsumalla paikalle kymmeniä poliisipartioita ja mellakkapoliiseja, jotka sitten alkoivat ketjussa etenemään ajaen tieltään kaikki nuoret pois.

 

Ensin tyhjennettiin se koripallokenttä, josta ilotulitusraketteja ammuttiin.

 

Poliisiketju etenee kohti koripallokenttää

 

 

Mellakkapoliiseista koostuva poliisiketju jatkaa etenemistään

 

 

Koripallokentän jälkeen tyhjennettiin koko uimaranta.

 

Poliisit tyhjentämässä myös uimarantaa

 

 

Mellakkapoliisit tyhjentämässä uimarantaa

 

 

Kello kolmeen mennessä koko alue oli tyhjennetty nuorista. Tämän jälkeen poliisi vielä yritti löytää mahdollisia ilotulitteita.

 

Juhannusyön tapahtumat olivat hyvin vaarallisia kahdesta syystä. Ensinnäkin maahanmuuttajanuoret pelkäävät poliisia yhä vähemmän ja nykyään uskaltavat jopa piirittää ja hyökätä poliisien kimppuun.

 

Toiseksi aiemmin niin rauhalliset suomalaisnuoretkin ovat alkaneet vihaamaan ja hyökkäämään poliisin kimppuun. Toisaalta tämä ei nyt ole kovin ihmeellistä, koska heitä siihen yllyttää koko valtamedia ja valtiovalta aina pääministeristä ja sisäministeristä opetusministeriin.

 

 

Lue lisää:

Antifa-opetusministeri Li Andersson suojellut murhanhimoista terroristia

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Video: Hietaniemessä mellakoineet nuoret tunnustavat ampuneensa ilotulitusraketilla ”rasistisia” poliiseja

 1. Analyysi tapahtuneesta: videon perusteella paikalla häiriköimässä oli 80% aikuisia matuja tai ihan siinä aikuisuuden pinnalla.

  +teinitytöt ja muutama pieni Valkonen wikkeripelle.

  Suurin osa suomalaisia lähti pois kun hyökkäys alko.

  Tätä ei tietty valtamediat kerro, kun ei ne kerro edes että matut ja pari wikkeripelle oli hyökkääjiä.

 2. Poliisin toimet ovat samalla arvokasta harjoitusta tulevien tapahtumien varalle. Siihen tilanteeseen,
  – kun oikeasti suomalaiset ja oikeasti aikuiset kokoontuvat osoittamaan mieltä hallitusta vastaan,
  – kun veri virtaa kaduilla.

  Uimarannalla oli kyseessä perinteinen kylätappelu. Poliisillekin aiheutui vahinkoja vain siksi, että se meni sekaantumaan nuorten pojanviikarien keskinäiseen nahisteluun. Kylätäppelut ovat luonnonmukainen tapa kasvaa sosiaalisen yhteisön jäseneksi. No. Ovat olleet sitä ainakin viimeiset 5000 vuotta, jos sitä nyt perinteeksi sitten voi sanoa.

  Vahingoista poliisi saa syyttää itseään, mutta kuka korvaa ne autot, jotka nyt tullaan polttamaan vastauksena poliisin toimiin.

  Rispektiä, komisario Palmu, rispektiä.

  Jo lähtökohtaisesti poliisin toimet olivat provosoivia. Ne yrittivät soveltaa vieraan kulttuurin käyttäytymiseen sellaisia toimi, jotka kyllä tehoavat suomalaisiin. Poliisi ei ymmärrä, mitä rispekti on.

  Rispektin alkeet osa 1
  Rispektin alkeet osa 2

  Näiden rispekti-kirjoitusten pitäisi olla osa poliisikoulutusta ja kansalaiskasvatusta sen sijaan, että niitä poistellaan netistä.
  – Väkivaltamedian kautta suomalaiselle syntyy väärä käsitys siitä, mistä oikein on kyse.
  – Emme voi kasvaa monikulttuurisuuteen, jos meiltä kielletään tieto muista kulttuureista.
  – Väkivaltamedian tiedotuslinjan seurauksena meistä tulee vain ylemmän ihmisrodun edustajia, jotka lyövät toinen toisiaan monikulttuurisuudella siinä kuin kylätappelijat löivät aidanseipäillä tai nämä puistossa telmivät nuorukaiset käyttivät sanatonta viestintää keskustellessaan toinen toisensa kanssa.

 3. https://nordicresistancemovement.org/banner-action-in-bergen/

  https://nordicresistancemovement.org/banner-action-in-eastern-norway/

  https://nordicresistancemovement.org/action-against-racial-violence-in-aarhus/

  June 17, 2020 ”Incidents involving racial foreigners and non-white gangs attacking white Danes are occurring more and more frequently.” ”White Lives Matter posters were spread in large quantities in Viby”

  https://en.wikipedia.org/wiki/Fourteen_Words

 4. Ihan samaa touhua kun vaikka Ruotsissa. Kehitysmaanuoret riehuu koska haluavat öykkäröidä ja suomalaiset nuoret taas koska haluavat ajaa näiden kehitysmaalaisten oikeuksia. Kaikki tommosessa älämölöjen kanssa peesaamassa olevat suomalaiset on pelkkää antifa ja blm roskasakkia.

 5. Suomeen TUODAAN sotarikollisia maahanmuuttoaallon ( tehty sellainen ) joukossa, jotta Suomen ”päättäjät” välttyvät joutumasta Kansainvälisen rikostuomioistuimen tutkintaan.

  He 55/2007 esiteltiin eduksunnalle tahallaan väärillä asiakirjoilla, jotta 2008 oikeusministeri voi allekirjoittaa ”sopimuksen” Kansainvälisen rikostuomioistuimen kanssa: ”Suomi MAKSAA ja pitää Kansainvälisen rikostuomioistuimen toimivaltaan kuuluvia sotarikosoikeudenkäyntejä; kunhan Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi käsittelemään Suomen ”päättäjien” rikollisuutta.

  Ensimmäinen ”sopimuksen” lahjonnan maksu oli Ruanda-”oikeudenkäynti”; ja lisää näköjään on tulossa.

  Tämä lahjonta ”tarvittiin”, jotta valtiopetos voitiin suorittaa; Suomen ”perustuslain” 118 § …. Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Ilman tätä lahjontaa siis kaikki PL 118 §:n mukaiset jutut olisi suoraan voinut lähettää Kansainvälisen rikostuomioistuimen tutkittavaksi… jä näitähän riittää.

  PL 118 §:n valtiopetos; lailla 444/2012 suoritettu miljardivarkaus / laiton pankkituki; syyteilmoitus VKSV 9.12.2005 lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi Suomessa ; EIT:n lahjonta toimihaluttomaksi tutkimaan PL 118 §:n mukaisia asioita, jotka suoraan voi sinne lähettää ! ( kansallinen laki ja oikeuselimet ovat toimivallattomia / PL 118 § ).

  Kaikki julkiset asiakirjat koitetaan sensuroida… archive.is/kimmoleaks.fi … lukekaa archive.today/kimmoleaks.fi mitä sensuroidaan !

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*