Free speech 21 kesäkuun, 2020

 

Laiton Lehti on jo pitkään julkaissut elokuva-arvosteluja, mutta monet lukijat ovat pyytäneet listoja konservatiivisista elokuvista.

 

Alla on listattu konservatiivisia arvoja sisältäviä elokuvia, jotka ovat ilmaiseksi katsottavissa netissä. Ikävä kyllä niissä ei ole suomenkielisiä tekstityksiä, mutta englanninkieltä taitamattomat voivat varmasti ostaa elokuvat netistä suomenkielisellä tekstityksellä.

 

 

Juutalaisten pitkälle perustama ja johtama Hollywood on alusta asti pyrkinyt tekemään lähinnä vain arvoliberaaleja elokuvia. Onneksi historiallisia elokuvia on vaikea mädättää. Tämän vuoksi listassa onkin paljon historia aiheisia elokuvia.

 

Ristiretkistä on ikävä kyllä tehty vähän elokuvia, vaikka – tai koska – ne olivat hyvin tärkeitä länsimaisten arvojen ja ritarillisuuden kehittymiselle.

 

TV-sarja Knightfall: Ristiretkeläiset vs. juutalaiset ja muslimit

 

Nykyään ristiretkeistä ei enää saa tehdä lainkaan elokuvia, koska se olisi islamophobista. Onneksi 2005 ennen totaalista sensuuria ehdittiin tehdä yksi ison budjetin elokuva ristiretkistä. Tosin se on pitkälle mädätetty demonisoimalla kristittyjä Temppelinherroja ja vähättelemällä muslimien ja juutalaisten julmuutta.

 

Elokuvan lavasteet ja taistelukohtaukset ovat kuitenkin todella upeita.

 

 

 

Highlander on erittäin suosittu elokuva, jossa perusarvot ovat konservatiivisia. Elokuvassa on myös suuressa osassa Freddie Mercuryn musiikki, josta Laiton Lehti on kirjoittanut roturealisti-jutunkin.

 

Jäähyväiset Afrikalle: Freddie Mercury homo roturealisti?

 

Tosin elokuvassa on havaittavissa pientä mädätystä, kuten saksalaisten demonisointi. Kokonaisuudessaan elokuvassa kuitenkin korostetaan rakkauden ja urheuden arvoja. Yllättäen elokuva löytyy myös Youtubesta pidemmällä ohjaajan versiolla.

 

 

 

Four Feathers elokuva perustuu kuuluisaan A. E. W. Masonin 1902 romaaniin, jossa miehet vielä olivat miehiä ja naiset naisia. Kirjasta on tehty monta elokuvaversiota. Tämä 1978 versio oli viimeinen, joka oli vielä suht uskollinen kirjalle.

 

 

 

Conan on Robert E. Howardin luoma myyttinen hahmo ajalta, jolloin viikingitkin olivat Conaniin verrattuna pehmoja sotureita.

 

Conservatiivinen taiteilija Frank Frazetta on myös tehnyt Conania tunnetuksi kuuluisilla maalauksillaan. Tämä upean Dark Horse -sarjakuvalehden kannessakin näkyvä maalaus huutokaupattiin Christiesillä erittäin kalliilla hinnalla.

 

 

Conanin motto: Tuhota viholliseni ja kuulla heidän naisiensa itku.

 

 

 

Punainen Paroni on siitä harvinainen elokuva, ettei se juuri demonisoi saksalaisia, vaan päinvastoin kertoo yhdestä kaikkien aikojen taitavimmista ja rohkeimmasta lentäjästä.

 

 

 

The Million Pound Note perustuu Mark Twainin kertomukseen ihmisten ahneudesta.

 

 

 

Punainen Neilikka-kirjat ja niiden pohjalta tehty elokuva kertoo Ranskan vallankumouksesta konservatiivisemmasta näkökulmasta. Tämä on tärkeää, koska lähes kaikki nykymaailman mädätys lähti liikkeelle nimenomaan Ranskan vallankumouksesta.

 

 

 

Lue lisää:

Seksistinen rasismi vs. suvaitsevaisuus: Rambo 5 vs. Terminaattori 6

 

 

 

 

 

1 thought on “Konservatiivisia elokuvia ilmaiseksi netissä. Osa 1

  1. Myrkylliset geenimutanttinoidat, mahdollisesti kulkurikansan tuella voittivat Ranskassa 1700-luvulla ja alkoivat teurastamaan ja mädättämään eurooppaa ja kristittyjä. Kristityiltä jäi joitakin myrkyllisiä geenimutanttinoitia joita eivät saaneet eliminoitua. Kulkurikansa on tuhansia vuosia vihannut kristittyjä tähän päivään asti.

Comments are closed.