Marco de Wit 21 kesäkuun, 2020

 

Mustien kulttuurissa peppua esitellään mitä ihmeellisimmissä tilanteissa, kuten on nähty BLM-mielenosoituksissa.

 

Päivän video: BLM-peppuilija

 

Tämä nainen näyttää kuitenkin olevan vakavasti mielisairas. Häntä ei ollenkaan häiritse, että vieressä on lapsia.

 

6 thoughts on “Päivän video: Mustaa peppuilua. Osa 2.

  1. Miten Laiton Lehti pitää naista mielisairaana? Näyttää täysin normaalilta alkaa sekoilemaan ja tällainen ei yllätä ollenkaan. Valkoiset eivät vain ymmärrä joidenkin käyttäytymistä.

  2. Perussuomalaisethan ihailevat sekarotuavioliittoja. Heille tällainen on fantastista. Heidän lapsistaan tulee upean eksoottisia, hieman erilailla käyttäytyviä ruskeita ja mustia ihmisiä. Myöskin homosaatio on Perussuomalaisissa upea asia. Mitä enemmän persut marssivat erilaisissa perverseissä ja sairaissa marsseissa, sitä parempi.

  3. 200cm pituisia kotoperäisiä miehiä sekä naisia keskittyy Alkon myymälöissä varasteluihin sekä vuokrakerrostaloissa asukkaiden varastojen ryöväyksiin. Tyyliin kuuluu kerrostaloalueen kulkuväylien betoniporsaitten siirtäminen sivuun sekä läpiajon kieltävien liikennemerkkien kaataminen ojaan.

  4. Kyllä kaikki rodut ovat yhtä älykkäitä. Mustatkin rakentavat avaruusraketteja ja heissä on valtavasti astrofyysikoita ja aivokirurgeja! Katsokaa vaikka minne tahansa missä on mustia. Valtavaa kehitystä!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*