Marco de Wit 21 kesäkuun, 2020

 

Varoitus: Tämä juttu on todennäköisesti sekä ylikomisario Jari Taposen että valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaisen mukaan rikollinen. Lue omalla vastuullasi. Muista, että voit joutua poliisikuulusteluun pelkästään tämän jutun jakamisesta tai likettämisestä.

 

 

Monet ihmiset ihmettelevät miksi valtamedia suosii BLM- ja Antifa-terroristeja sekä pimittää niiden mellakoiden väkivaltaisuuden.

 

Vastaus on yksinkertainen: Raha.

 

Sekä globalistipankkiirit että niiden tukemat globalistiset jättifirmat haluavat poistaa rajat ja siksi tukevat kulttuurimarxismia eli sekä BLM-liikettä että Antifaa.

 

Pankkiirit nimittäin tietävät, että heidän rahakoneensa on korttitalo, joka meinaa romahtaa noin kymmenen vuoden välein. Tämän vuoksi pankkiirit haluavat luoda laajoja liittovaltioita (USA, EU) ja maailmanvaltion (YK), joka kykenee antamaan pankeille valtavia pankkitukia.

 

Ainoa keino pelastaa maailma: Antaa pankkien kaatua

 

Liittovaltioita ja maailmanvaltiota ei kuitenkaan voi synnyttää, jos ihmiset uskovat perinteisiin arvoihin kuten kotiin, kirkkoon ja isänmaahan eli ”valkoisten heteromiesten ylläpitämään patriarkaattiin” eli siis ydinperheeseen, perinteiseen kristinuskoon ja kansallismielisyyteen. Tämän vuoksi pankkiirit tukevat massamaahanmuuttoa ja kulttuurimarxismia, joka hajoittaa vanhat arvot ja kansat.

 

Tässä globalistiprojektissa pankkiireilla on tukenaan Amerikan politiikkaa sekä huippuyliopistoja ja valtamediaa melko pitkälle dominoivat sionistit. Tähän on kolme pääsyytä. Ensinnäkin monet suurpankit, kuten GoldmanSachs ovat sionistijuutalaisten omistamia. Toiseksi sionistit hyötyvät globalistisesta rahakoneesta ja sen nyrkistä U$Sraelista.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Pankkiirit ja sionistit!

 

 

Kolmanneksi monet juutalaiset sionistit haluavat hajoittaa perinteisen ”valkoisten heteromiesten johtaman patriarkaatin”, koska pitävät sitä suurimpana ”antisemiittisenä” vihollisenaan.

 

Monet juutalaiset sionistit eivät nimittäin pidä itseään valkoisina, vaan ovat ylpeitä sekarotuisuudestaan. Tämän takia he oikeasti katsovat olevansa enemmän mustia kuin valkoisia.

 

Päivän video: En ole valkoinen

 

Ei siis ole ollenkaan yllätys, että sadat sionistiset globalistifirmat rahoittavat BLM-liikettä ja Antifaa.

 

Kuvassa linkki konservatiivi.comin juttuun

 

 

Lue lisää rikollisia juttuja:

Päivän rikos: Matulenkki

 

4 thoughts on “Päivän rikos? Sionistifirmat tukevat BLM-terroristeja?

  1. Miksi päästää joitain kansoja sivilisaation pariin, joka ei suostu pienissäkään määrissä sulautumaan, vaan sen sijaan halveksuu kantaväestöä ja yrittää alkaa kaappaamaan oleskelumaataan poliittisesti, kulttuurillisesti, kielellisesti, taloudellisesti ja etnisesti? Israel on hyvä esimerkki siitä, että edes pieniä määriä matuja ei pidä erehtyä päästämään maahan. Israelin ympärille pitää rakentaa korkeat muurit ja sulkea Israel ja israelilaiset kokonaan muusta maailmasta vähintään 500 vuodeksi.

  2. Suomalaiset olivat erittäin naiiveja, jälleen kerran, päästäessään ************** Suomeen. Sionistitalmudisti-extremisti-ääriradikaalit voidaan kuitenkin vielä karkottaa Suomesta.

  3. Myös Suomessa pitää perustaa totuuskomissioita tutkimaan valtavia rikoksia, kuten valtavaa korruptiota, maanpetoksia ja kansanmurhaa, sekä tuomita syylliset äärimmäisen ankarasti kansantuomioistuimessa. Emme voi sallia sitä, että pankkiirit järjestävät vähän väliä kansanmurhia, massamurhia, sotia ja valtavia petoksia ja eivät joudu siitä vastuuseen. Nyt tulevat joutumaan ja eivät tule tekemään vastaavaa enää koskaan.

  4. Helpointa on olla ostamatta niiden tuotteita. Jättää appelsiinit ja muut tuotteet joiden tietää olevan niiden valmistamia tai myymiä, kaupan hyllyille. Rahan tulon romahtamista ne pelkää. Mitään muuta ne ei pelkää.

    Ja kun rahan tulo esim. Suomesta loppuu, niin ne menettävät mielenkiintonsa maatamme kohtaan ja lähtevät pois. Mutta niin kauan kun ne voi saada täältä rahaa, ne loisii täälä.

    Suosikaa siis suomalaista ja ohittakaa S-ketjun kaupat. Ja K-ketjuissakin olkaa tarkkana sen alkuperämaakoodin kanssa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*