Marco de Wit 22 kesäkuun, 2020

 

 

Lukija kirjoittaa:

Seattlen poliisi kertoo saaneensa tietää ammuskelusta kommunistien minivaltiossa Chopistanissa. Poliisi kertoo yrittäneensä mennä tutkimaan asiaa, mutta kohdanneensa ammuskelun jälkeen väkivaltaisen väkijoukon, joka yritti estää poliisia tulemasta kommunistiutopian ammuskelualueelle.

 

Aluksi poliisia ja lääkäriä ei tarvittu, koska paikalle saapui suvakkilääkäri.

 

 

Myöhemmin poliisi sai tietää, että kommunistit kuljettivat itse yksityisillä ajoneuvoilla kaksi ammuttua fasisteina pitämiensä ihmisten sairaalaan hoidettavaksi.

 

Ainakin yksi ammuttu kuoli ja toinen oli kriittisessä tilassa. Sairaalan tiedottaja kertoi, että kaksi miespuolista ampumistapausta tuotiin yksityisillä ajoneuvoilla sairaalaan noin klo 3 aamuyöllä.

 

 

 

 

6 thoughts on “Antifa-valtiossa murha. Poliisia ei päästetty tutkimaan

  1. Miksi kommunistit toivat raatojaan fasistien sairaalaan? Pysykööt Chopistanissa/Soymaliassa. Chopistan on kuin kommunismin mikrokosmos pienoiskoossa. Kaikki vain tapahtuu paljon nopeammin Chopistanissa mitä normaalisti kommunistimaissa. Antaa Chopistanin kaatua itsekseen, mutta älkää päästäkö näitä hulluja ulos Chopistanista.

  2. Toivottavasti täst alkaa sellainen koston kierre että nuo ampuvat toisensa viimeiseen oletettuun. Jos olen ymmärtänyt niin sielä on eri klaanien välisistä huumeidenmyynti paikosta sotaa. Antifa vastaan arabit vastaan neekrit. Ja kaikki vastaan somalit.

  3. Kommunistinen valtiohan on täydellinen, täydellisten ja humaanien ihmisten asuttama. Ruokaa, rahaa ja energiaa virtaa itsestään atmosfääristä, kenenkään ei tarvitse tehdä töitä, huumeet ovat sallittuja, kaikki rakastavat toisiaan, miehetkin synnyttävät, peace, peace ja loputon peace. Mistä kummasta sinne nyt vihan bakteeri pääsi rikkomaan idyllin? Persuko hyökkäsi?!! 😂

  4. Kommunistinen kalifaatti toi on paremminkin ja pysyy olemassa vain demokraattien tuella, mutta tuskin kauaa pystyssä paitsi jos Soros rahottaa sen utopiaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*