Marco de Wit 22 kesäkuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Varoitus: Tämä juttu on todennäköisesti sekä ylikomisario Jari Taposen että valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaisen mukaan rikollinen. Lue omalla vastuullasi. Muista, että voit joutua poliisikuulusteluun pelkästään tämän jutun jakamisesta tai likettämisestä.

 

 

Eilen Laiton Lehti julkaisi sionisteja raivostuttaneen jutun siitä ketkä ovat BLM- ja Antifa-terroristijärjestöjen takana.

 

Sadat sionistiset globalistifirmat tukevat BLM- ja Antifa-terroristeja

 

Lukijat ovat lähettäneet sionistiteoriaa vahvistavia linkkejä ja tietoja. Tässä yksi mielenkiintoinen huomio siitä kuinka samanlaisia ovat Ukrainan värivallankumouksen ja BLM-liikkeen mainoslehtiset. Molempia liikkeitä näyttää rahoittaneen sekä suurpankkiirit että monet sionistit. Molempien välikätenä ja kätyrinä häärii varsinkin äärijuutalainen George Soros, joka käyttää miljardejaan sekä U$Sraelin että sen nyrkin eli kulttuurimarxismin tukemiseen.

 

 

 

Tässä ovat rahoittajat eli äärijuutalaispankki Goldman Sachsin johtoa, jotka polvistuvat rahoittamiensa BLM- ja Antifa terroristien edessä. Huomaa, että naiset eivät polvistu, koska he ovat muka valkoisten heteromiesten johtaman patriarkaatin uhreja.

 

 

 

Muista, että monet juutalaiset EIVÄT pidä itseään valkoisina, vaan päinvastoin pelkäävät ja inhoavat valkoisia.

 

Päivän video: En ole valkoinen

 

 

Israelissa ollaan huolissaan siitä kuinka Soroksen huono maine alkaa kääntymään Israelia ja sionisteja vastaan. Ongelmana ei ole kuitenkaan Soroksen toimet, vaan antisemiitit.

 

 

Kuvassa linkki Haaretz.comiin

 

 

Lue lisää:

Päivän rikos: Matulenkki

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Päivän rikos: Sionistit BLM-mellakoiden takana?

 1. Pitkään aikaan valkoiset voivat tulla jälleen vapaaksi ja uunitusvaletta ei voi enää ikinä, koskaan käyttää. Valheet on lopussa ja maskit ovat tippuneet! Israel on syystäkin kusemassa housuihinsa! Israel pitää sulkea sivilisaation ulkopuolelle ikuisiksi ajoiksi muiden likaviemärimaiden joukkoon. Israel on aivan oikeutetusti suututtanut valkoiset ensin valehtelemalla ja sitten kansanmurhaamalla sekä valkoisia, että palestiinalaisia. Myös israelilaisia tullaan näkemään Suomen kansantuomioistuimessa, sillä Suomen nykytika liittyy myös israelilaisiin. Mitä tekee Israel ja israelilaiset sen jälkeen kun ovat oikeutetusti saaneet vihat niskoilleen ja koko maa vedetään viemäristä alas?

 2. Israelia ja israelilaisia ** *** **** ******* eurooppaan. Liian vaarallisia ja israelilaiset alkavat pienissäkin määrin juonittelemaan maita vastaan.

 3. Jos jotkut yksittäiset ihmiset jatkuvasti massamurhaavat ihmisiä, korruptoivat, vakoilevat, valehtelevat, syyllistävät, aivopesevät, sensuroivat, varastavat, tekevät terrori-iskuja ja pyörittävät pedofiilikiristysrinkejä valtiollaan, niin ehkä joku saattaa suuttua yksittäisille ihmisille?

 4. Soros osoittaa hyvin kuinka israelilaisia ei hävetä ollenkaan millään tasolla, vaan heitä kiinnostaa vain valkoisten suhtautuminen Israeliin ja israelilaisiin. Pitää tehdä päätökset, että Israelin ****** *********** ********** ************ ******** **** **** ******** ************ ********** ********* *** ******** ******* ******* Israeliin.

 5. Jos ottaa laskukoneen ja alkaa laskemaan niin saa yllättäviä tuloksia. Tiedetään että Auschwitzissa oli neljä uunia käytössä vuoden ja viides vain puolivuotta. Näinollen saadaan 4.5 uunivuotta. Se kun jaetaan ensin vuoden vuorkausiksi, sitten tunneiksi ja vielä minuteiksi niin saadaan iso kasa minuutteja. Ja kun tämä nimuuttimäärä jaetaan historiaan kirjoitetulla luvulla 6000 000 niin saadaan yhteen henkilöön käytetty aika. Mielenkiintoista, eikö?

 6. Tämä matujen ylivaltaa ajava blm-barbaarien touhu on järkyttävää!
  Olisiko neekerisaari hyvä loppusijoituspaikka näille barbaareille?

  On hyvä muistaa, että valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaisen esikuva on etelä-Afrikan kansanmurhaa johtanut terroristineekeri Nelson Mandela!
  Mielestäni Toiviainen on syyllistynyt sotarikokseen.

 7. Suomen suurimmat sanan ja kokoontumisvapauden, sekä kansallisen selviytymisen viholliset eivät ole poppamiehet, islamistit ja jihadistit, vaan sionistit.

 8. Nyt kyllä sionistit keittää sensuuri yli. Minähän puhun mitä minä haluan. Yrittäkäähän tukkia minun suu ja käskeä minua mitä minä voin sanoa ja ajatella! Nykyaikana ei enää saa sanoa, kirjoittaa ja ajatella mitään, mutta se on loppu nyt! Sanon mitä minun huvittaa sanoa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*