Free speech 23 kesäkuun, 2020

 

Vasemmistolainen nuori mies on aivan onnessaan päästyään uuteen Antifa-valtioon.

 

Saman tien hän alkaa striimaamaan ja ylistämään anarkistiutopiaa.

 

Lähes saman tien hänen kimppuunsa kuitenkin hyökätään.

 

Kukaan ei kuitenkaan tule apuun, koska sekä poliisi että yksityiset vartiointifirmat on lopetettu.

 

Sitä saa mitä tilaa.

 

 

 

7 thoughts on “Antifa-valtion fania rikastettiin

 1. Finanssikuplat puhkeilevat. Tällä kertaa kupla puhkesi saksalaiselta maksujen välittäjän Wirecardin ympäriltä.
  Billions of euros confirmed missing from Germany’s Wirecard
  – Todisteeksi tapahtuman vakavuudesta esitän sen, että Reuters on poistanut asiaa koskevan uutisen sivuiltaan.

  No, summahan on tosin aivan mitätön: vain kaksi miljardia euroa, mutta jostainhan se padonkin murtuminen aina alkunsa saa.

 2. Ei kommunistivaltiossa ole varkaita, koska ei ole yksityistä omaisuuttakaan. Mies vain lainasi kameraa, koska muutkin ihmiset tarvitsevat välillä kameroita ja kännyköitä. Kommunistien minivaltiossa kaikki on yhteistä ja jokainen käyttää tavaroita tarpeen mukaan. Herkullisen ironinen video.

 3. Kommunistien minivaltio Chaz tai Chop on mielenkiintoinen, koska 6 korttelin alue on ahdettu täyteen BLM-eläimiä, huumenarkkareita, mielenvikaisia, feministejä, soijapoikia jne., joten siellä tapahtuu aina jotain! Kommunismi toimii juuri kuten sen on tarkoitettu toimivan.

 4. Kukaan ei kuule huutoasi kommunistien minivaltiossa. Poliisi ei ole tulossa apuusi, eivätkä ambulanssit.

 5. Ehkä ei kannata mennä alueelle missä ei ole minkäänlaista oikeaa turvallisuutta, joka on täynnä narkkareita, hulluja, BLM-eläimiä, rikollisia ja jota hallitsee väkivaltainen musta sotapäällikkö.

 6. Suomen suvakkien käytännöt on voimassa kuvaamisen suhteen näköjään heidän jenkkien unelmalandiassa.

 7. https://www.washingtonexaminer.com/opinion/op-eds/chaz-or-chop-anarchy-is-anarchy-by-any-name
  🇺🇸
  https://townhall.com/columnists/johnkass/2020/06/16/a-warning-to-trump-and-republicans-leave-the-nation-of-chazchop-alone-n2570677
  🇺🇸
  Jun 16, 2020 ”But the CHOPitistas, or CHAZians, do have a collective farm, armed guards, snacks, art projects and most likely poetry readings of approved texts. And, they reportedly even have a ”tax” on people and remaining businesses to help with ”operations,” but that just might be royalist propaganda.”
  👑
  https://en.wikipedia.org/wiki/Royalist
  👑
  ”A royalist supports a particular monarch as head of state for a particular kingdom, or of a particular dynastic claim. In the abstract, this position is royalism. It is distinct from monarchism, which advocates a monarchical system of government, but not necessarily a particular monarch. Most often, the term royalist is applied to a supporter of a current regime or one that has been recently overthrown to form a republic.”

Comments are closed.