Free speech 23 kesäkuun, 2020

 

Patriarkaatin kannattajat ovat ovelasti käyttäneet hyväkseen kesälomia ja iskeneet Ylen toimitukseen!

 

Näin on saatu julkaistua sovinistinen juttu siitä miten muka naisten fysiikka ei kestä miehille kehitetyssä jalkapallossa!

 

 

Ylen juttu alkaa dramaattisella kertomuksella:

Eräässä ottelussa Lopez sai pahan aivotärähdyksen ja hakeutui hoitoon kolme viikkoa tapahtuman jälkeen, koska hänellä oli jatkuvasti pääkipua. Kukaan ei tuntunut osaavan auttaa tai hoitaa. Vastaanotolla pääkipua valittanut Lopez sai vain lääkäriltä kehotuksen lopettaa jalkapallo ja aloittaa kalastus.

 

Lopez ei onneksi uskonut seksististä lääkäriä ja jatkoi huippu-uraansa.

 

Jutussa Yle kuitenkin puukottaa Lopezia selkään antamalla ymmärtää, että lääkäri olisi muka sittenkin ollut oikeassa!

 

 

Jutussa annetaan jopa ymmärtää, että naisten luut ja lihakset olisivat muka paljon heikommat kuin miesten. Todellisuudessa luut ja lihaksetkin ovat tasa-arvoisia!

 

Kyllä miehillekin on tullut yhtä paljon vammoja jalkapallosta kuin naisille. Miesten vammat on kuitenkin sovinistien toimesta piilotettu tilastoissa.

 

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Onneksi sovinistit eivät olleet kuitenkaan saaneet koko Yleä hallintaansa. Tämän vuoksi jutussa ei puhuttu esim. naisten väitetyistä jalkavammoista tai väitetyistä rotueroista.

 

Kiinalaistuomari myöntää antaneensa kamerunilaisnaisten sikailla MM-jalkapallo-ottelussa

 

Lue lisää:

Päivän video: Naisten jalkapallo

3 thoughts on “Yleltä seksistinen juttu naisjalkapallosta: Päät ei muka kestä!

  1. Hyvä huomio!

    EI ole tullut ajatelleeksi mutta noin se varmasti menee. EI se miehillekään vaaratonta ole.

    Mutta se tasa-arvo, feminismi ja vazzismi

  2. Useat naisurheilijat kertovat että saavat pienempää palkkaa kuin miehet. No, se johtuu ihan siitä yksinkertaisesta syystä että naisten urheilua käy katsomassa kappalemääräisesti vähemmän ihmisiä. Jos naiset olisivat sitä mieltä että sinne kannattaa mennä tukemaan muita naisia, niin johan olisivat tulot samaa tasoa miesten kanssa. Johtuuko tämä siitä että naisilla on pienempi kilpailuvietti? Vai pidetäänkö perinteisiä mihisi lajeja naisille epäsopivina?

    Mitä tulee tuohon kuvituskuvaan niin minä olen sitä mieltä että naisjalkapalloilussa aina kun tulee maali niin paita pitää vetää pään yli niinkuin miehetkin tekevät. Tai vastaavasti juosta ylävartalo paljaana.

Comments are closed.