Free speech 24 kesäkuun, 2020

 

Laiton Lehti on parin viikon aikana kertonut maailman uusimmasta valtiosta, jota johtaa vasemmistolainen terroristijärjestö Antifa.

 

Luonnollisesti tässä kommunistisessa utopiassa on kielletty sekä poliisit että vartiointiliikkeet. Niinpä poliisi ei pääse tutkimaan edes murhia.

 

Antifa-valtiossa murha. Poliisia ei päästetty tutkimaan

 

 

Eilen kerrottiin myös kuinka Antifa-valtiota ihailemaan tullut nuori mies joutui heti ryöstön kohteeksi. Luonnollisesti poliisia ei silloinkaan kutsuttu paikalle.

 

Antifa-valtion fania rikastettiin

 

Nyt jotkut Antifa-valtion ”kansalaiset” ovat alkaneet valittamaan, etteivät myöskään paloautot ja ambulanssit suostu tulemaan heidän valtioonsa.

 

Miksi elämiä pelastavat palomiehet ja sairaanhoitajat eivät suostu luottamaan Antifan hyvyyteen?

 

 

 

 

3 thoughts on “Ambulanssit eivät uskalla mennä Antifa-valtioon

  1. Antifan raukat pelkurit ovat vielä kuuluisia pelkurimaisuudestaan ja raukkamaisuudestaan, kuten, että he hyökkäävät aina takaa päin, suurella porukalla ja juoksevat heti karkuun, ettei heitä satuteta. Antifalta voi hyvin olettaa, että he pahoinpitelisivät palomiehen ja juoksisivat heti karkuun.

  2. Tämän pienen vastasyntyneen uuden ”sivistysvaltion” on jo moni muu maa hyväksynyt vähintääkin epävirallisesti. Koskakohan Suomen presidentti tekee ensimmäisen valtiovierailun kyseiseen maahan ja ottakoot myös H. Pekan mukaan aistimaan sitä etnistä värinää.

Comments are closed.