3 thoughts on “Uncle Ben peruutettu

  1. Eikö tän BLM ”kampanjan” pitäisi olla ylpeitä että mustan miehen naama on tuotepakkauksessa ilman että se on mikään neekeri-kenkälankki?

  2. Tuota, kai te nyt sentään tiedätte että Uncle Bens riisi ei ole riisiä? Se on jauhettua massaa missä on mukana kaikkea riisin kuorista aina puuteollisuuden selluloosaan ja se vain puristetaan riivin mutoiseksi. Kaikki nämä ”väärennetyt” riisit tunnistaa siitä että kun niitä katsoo suurennuslasilla valoa vasten, niissä ei ole sitä tummaa siementä sisällä. Eikä toisessa päässä sitä mustaa pistettä josta kasvu alkaa.

    Sen vuoksi on tullut markkinoille ”pikariisejä” joiden keittämiseen kuluu vain muutamia minuutteja. Sillä, ne eivät ole riisejä. Jos haluatte jättää ekologisesti pienen jalanjäljen niin ostakaa italiassa Pienmonten laaksossa kasvatettua riisiä. Se ainakin syödään samalla mantereella kuin kasvatetaan. Italiahan on riisin suurin tuottaja euroopassa. Ja jos oma kauppiaanne ei sitä pysty toimittamaan, niin tilatkaa sitten saksasta Reishunger verkkokaupasta.

Comments are closed.