Marco de Wit 24 kesäkuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti julkaisi viime viikolla juttuja 15-16.6.2020 käydystä SKE-oikeudenkäynnistä. Ensimmäisessä jutussa puhuttiin varsinkin Ari Lindströmistä.

 

SKE-sabotöörit tunnustivat rikoksiaan tuomarille. Osa 1: Ari Lindström

 

 

Nyt on vihdoin saatu useiden tuntien pituiset ääninauhat oikeudenkäynnistä. Laiton Lehti julkaisee ne, kunhan ensin poistaa sivullisiin liittyvät asiat heidän yksityisyytensä suojaamiseksi.

 

Tässä ensimmäinen nauhoitus, joka on kuitenkin hyvin pitkä.

 

Oikeuden ääninauhat. Osa 1: Olli Juntunen vs. väärentäjä Matti Loimupalo

 

Monet eivät kuitenkaan jaksa kuunnella pitkiä nauhoitteita, joten lisäksi Laiton Lehti julkaisee nauhoituksista myös lyhyitä pätkiä.

 

Ensimmäinen minuutin pätkä käsittelee sitä mistä kaikki pitkälle alkoi. Eli siitä, kun eduskuntavaalien alla Ari Lindström ja Matti Loimupalo herjasivat joukkoraiskauksen uhria.

 

Vuotaja-herjaaja Ari Lindström

 

 

 

 

Lindström ja Loimupalo tekivät tämän kaiken julkisesti Junes Lokan seinällä aiheuttaen kärsimystä uhrille ja samalla myös tuhoten vaaliehdokkaita keräävän SKE:n mainetta.

 

Sen sijaan, että Lindström ja Loimupalo olisivat kunnolla katuneet ja ottaneet matalan profiilin, niin he uhkailivat heidän käytöksensä julkisesti tuominneita puolueen puheenjohtajaa Marcoa ja puoluesihteeri Olli Juntusta.

 

Loimupalolla oli jopa otsaa uhata Marcoa ja Ollia rikosilmoituksella! Loimupalon mielestä hänen ja Lindströmin joukkoraiskauksen uhria herjaavalla ja pilkkaavalla käytöksellään ”ei ollut mitään merkitystä mihinkään”. Se oli ”pikkuseikka”.

 

 

Kuvassa linkki Erik Kiiperin Bitchute-videoon

 

Ihmisten valitettua asiasta, niin Loimupalo ilmoitti: ”Sinä voit painua sen raiskattusi kanssa vaikka hevon vi..uun.

 

 

Kuvassa linkki Erik Kiiperin Bitchute-kanavalle

 

Vuoden 2018 lopussa Lindström ja Loimupalo erotettiin SKE-puolueesta. Erotusperusteet olivat niin murskaavan painavat, etteivät he koskaan uskaltaneet valittaa erotuspäätöksestä käräjäoikeudelle. Erottaminen on siis kiistattomasti lainvoimainen.

 

Lindström ja Loimupalo eivät kuitenkaan tähän alistuneet, vaan yrittivät kaapata puolueen haamupöytäkirjoilla ja haamukokouksilla.

 

Tämän takia heitä vastaan nostettiin kanne, jota käsiteltiin Tampereen käräjäoikeudessa 15-16.2020. Päätös tulee vasta 14.8.2020, joten sitä ennen Laiton Lehti ehtii julkaista ja analysoida heidän todistajanlausuntonsa. Lindströmin todistus on lähes tunnin pituinen, joten tässä ensin siitä vajaan minuutin pätkä liittyen joukkoraiskauksen uhrin herjaamiseen.

 

Huomaa, ettei Lindström pelkästään vähättele herjojensa loukkaavuutta, vaan myös edelleen väittää, että hänen herjaavan käytöksensä tuomitseminen on sitä oikeaa ”herjaamista” ja ”solvaamista”.

 

Lindströmin mukaan hän ei ole tehnyt mitään vakavaa, vaan hän on se todellinen mustamaalauskampanjan uhri.

 

 

 

 

 

 

Lue lisää:

Väkivaltainen vainokolmikko Juha Korhonen, Matti Loimupalo ja ”Juki” sabotoimassa kansallismielistä liikettä

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Ari Lindström: Herjasin joukkoraiskauksen uhria ”hyvin pienesti”

  1. laittakaa pliide sitten kaikki nauhotteet jotka saatavilla käynnistä. kyllä kiinnostuneet jaksaa kuunnella vaikka taukoja pitäen kaikki

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*