Marco de Wit 24 kesäkuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ennen vanhaan persut oli arvokonservatiivinen puolue. Kaikki kuitenkin muuttui, kun Halla-aho tuli puheenjohtajaksi arvoliberaalien tuella. Tämä persujen linjan muutos tuli viimeistään selväksi kaikille, kun persut julkaisivat Jukka Hankamäen nais- ja lapsivihamielisen homokirjan.

 

Persujen Jukka Hankamäki: Homosaatio on harhaa

 

 

Toinen persuhomo Sebastian Tynkkynen puolestaan jatkuvasti homorummuttaa sekä pridetystä että omaa suhdettaan neekerimieheen. Samalla hän demonisoi perhearvojen kannattajia ”homofobeina” ja etnonationalisteja ”ihmisvihaajina”.

 

Persujen Tynkkynen: Etnonationalismi on ihmisvihaa

 

Laittoman Lehden lukija kirjoitti muutama päivä sitten, että nyt Tynkkynen kehuskelee videossaan, kuinka persut ovat hänen ja Hankamäen johdolla muuttuneet hyvin homo- ja pride-myönteiseksi puolueeksi. Lukija kirjoitti:

Lopuksi Tynkkynen tuo jälleen esille kuinka Timo Soinin aikaan ”seksuaalivähemmistöjä” lätkittiin joka välissä raamatulla, mutta nyt kaikki saavat homorummuttaa täysin vapaasti Jussi Halla-ahon aikana.

 

Lukija lähetti linkin Tynkkysen videoon, mutta nyt se onkin yhtäkkiä muuttunut yksityiseksi. Ehtiköhän kukaan tallettaa Tynkkysen videota, jotta saataisiin tietää mitä hän siinä tarkalleen ottaen sanoi persujen uudesta pride- ja homorummutuslinjasta? (Kirjoita [email protected] )

 

Kuvassa linkki Tynkkysen videoon

 

Lukija kertoo:
Katsomisen jälkeen se olikin muutettu yksityiseksi. Tynkkynen on ehkä liiankin itsevarma homotuksesta ja Perussuomalaiset saattavat välillä tajuta, että hän paljastaa liikaakin, koska he haluavat kuitenkin esiintyä ”konservatiivipuolueena”, vaikka puolueessa ei enää ole mitään konservatiivista.
Kuitenkin ainoat asiat millä Perussuomalaiset ovat ratsastaneet ovat olleet maahanmuutto (nykyisin persut puhuvat ”haittamaahanmuutosta”, ei massamaahanmuutosta), sekä perinteiset perhearvot. Nyt kun puolue ei enää puolusta myöskään perinteisiä perhearvoja, mutta varmaankin haluavat ihmisten edelleen luulevan näin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Persujen Sebastian Tynkkynen piilotti homorummuttavan videonsa

 1. Kaikki jotka eivät elä jumalassa, ovat vasemmistolaisia, eli kommunisteja. Se on nimenomaan Ranskan vallankumouksen idea. Jeesus istuu jumalan oikealla puolella, ja vasemmisto, sekulaarinen sitten vasemmalla puolella. RV oli vapaamuurarien juttuja, johdettiin Rotchilden toimesta Englannista.

  Taitaa koko persujohtokin olla ateisteja. Ja Immonen, Tynkkynen, jne. Persut ovat kuten kaikki muutkin puolueet, kommunistisia. Ehkä KD on jonkinsortin poikkeus, ainakin Päivi R ja muutama muu.

  Homot Ei kuulu kirkko on tai Jessuksen ideoihin, se on klaari.

 2. Persut myy persettään. Suomen kieroutunein puolue joka ei ole saanut ikinä mitään hyvää aikaiseksi VALKOISTEN suomalaisten hyväksi. Eivät ole edes yrittäneet -kunhan suutaan soittavat ja vetävät valtavat massit liiveihinsä.

  Pistää vihaksi nämä homoneekerijuutalaisvapaamuurari halailijat. PERKELE!

 3. Kyllä pistää Persujen homosaatio ja valehtelu taas vihaksi! Miten voi ihmiset olla noin kieroja valehtelijoita?

  1. Kaikki poliitikot ovat ammattivalehtelijoita, joko alkaa lammaskansalla viimein iskostua tämä totuus sinne tajuntaan? Asia jonka fiksut ihmiset ovat älynneet jo aikoja sitten. Nyt on aika herätä todellisuuteen. KD puoluetta (niistäkin korkeintaan muutamaa yksilöä lukuuunottamatta) kaikki pelaavat samaan pussiin; kansallismädätys on käynnissä mm. perversioiden avulla. Tämä maa alkaa olla kohta menetetty jos emme nouse vastarintaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*