Marco de Wit 25 kesäkuun, 2020

 

 

Lukija kirjoittaa:

Yhdysvalloissa tuotteista ollaan poistamassa myös eskimoihin viittaavat tuotenimet, etteivät eskimot vain loukkaantuisi. Nyt sama kulttuurimarxismin oire rantautuu kovaa vauhtia myös Suomeen ja Eskimo-jäätelöiden nimi saatetaan vaihtaa, jotta jäätelön nimi ei loukkaisi eskimoita.
Itse asiassa pari kymmentä vuotta sitten Suomessa sai vitsailla lukuisista muistakin eri asioista, kuten naisista, mutta nyt lopulta ollaan pisteessä jossa kielletään sanomasta yhtään mitään mistään. Tästä syystä mm. suvakkien omat vitsit ovat äärimmäisen säälittäviä ja tylsiä, sillä niissä ei loukata ketään ja kenestäkään ei tehdä stereotyyppejä.
Suomalaisilla suvakeilla on valtava ongelma, sillä Suomessa myydään tuotteita kuten Eskimo-jäätelö ja Kitchens Joyn thai-cube. Jokainen näistä mahdollisesti loukkaa jotain, ainakin suvakit kuvittelevat. Todellisuudessa eskimoita ja thai-ihmisiä ei kiinnosta lainkaan tai he pitävät tällaista lähinnä huvittavana.
Todellisuudessa juuri kukaan ei olisi kuullut eskimoista ilman eskimoista tehtyjä stereotyyppejä ja vitsejä, joten stereotyypit ja vitsit ovat pikemminkin tehneet heistä tunnetumpia.

 

 

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun

 

 

 

Lue muista kielletyistä tuotteista:

Uncle Ben peruutettu

1 thought on “Eskimo-jäätelö katoaa seuraavaksi?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*