Free speech 25 kesäkuun, 2020

 

Poliisin tapettua George Floydin Laiton Lehti sai paljon vinkkejä siitä, että kyse olisi ollut vain näytelmästä, jolla pyrittiin saamaan tekosyy BLM-mellakoihin.

 

Teoria on niin erikoinen, ettei Laiton Lehti julkaissut vinkkejä. Teoria on kuitenkin tullut niin suosituksi, että lukijoiden on hyvä siitä tietää.

 

Tässä videossa vinkit on järjestetty aikajärjestykseen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

3 thoughts on “Kuoliko George Floyd?

  1. Useimmiten omakotialueella naapurit kyllä tietävät naapurit, varsinkin jos joku sattuu olemaan poliisi.

  2. Oli aito tai ei niin tossakin tapauksessa oli kuitenkin kyse poliisin toiminnasta rikollisen pidätyksessä, mutta siitä saatiin leivottua jotain suuria rotumellakoita, rasisminvastustelua, valkoisten häpeämistä ja lopulta jopa valkoisten patsaiden kaatoa vaikka rasismin tai minkälie valkoisten sorron kanssa koko asiassa ei ollu edes mitään tekemistä. Tommonen voi olla hyvinkin aito, mutta se valjastettiin ihan muihin tarkotuksiin jotka ilmeisesti piti saada käyntiin jonkun asian varjolla ja toi oli tarpeeksi hyvä siihen kun oli oikein videoitu tilanne, jossa voitiin näyttää että katsokaa kuinka valkoinen poliisi tappaa mustan. Tämä on sortoa, tämä on rasismia! Oikeasti kuitenkin poliisi vain epäpätevyyttään vaarallisin hallintaottein aiheuttaa satunnaisen rikollisen kuoleman. Silloin normaalisti keskusteltaisiin vain poliisien toimista, pätevyyksistä ja koulutuksellisista asioista.

Comments are closed.