Marco de Wit 25 kesäkuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti julkaisi viime viikolla juttuja 15-16.6.2020 käydystä SKE-oikeudenkäynnistä. Nyt alkavat samasta aiheesta myös videokeskustelut, joissa Marco de Wit, Mari Kosonen ja Olli Juntunen analysoivat SKE-sabotöörien toimintaa. Tässä johdanto.

 

Kuvassa linkki videoon

 

 

 

Lue lisää:

Ari Lindström: Herjasin joukkoraiskauksen uhria ”hyvin pienesti”

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

1 thought on “Video: M&M ja Olli analysoivat SKE-sabotöörien rikoksia

  1. Yleisellä tasolla puolueellisista tuomareista ja muista syytetyistä: Jos oikeudenkäynnissä syytetyt ovat täydellisiä tunareita ja fucking älykääpiöitä jotka tunnustavat kaikki omat rikoksensa, niin edes epärehellinen ja puolueellinen tuomari ei näitä voi pelastaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*