Free speech 26 kesäkuun, 2020

 

Lukija kirjoittaa:

Me. Me, jotka elämme järjestelmän sisäpuolella päivittelemme sitä voiko järjestelmä tehdä itsemurhan, kokonainen sivilisaatio romahtaa muutamassa vuodessa. Tässä ihmettelyssä on kyse vain siitä, että elämme järjestelmän sisäpuolella. Me uskomme ikuiseen elämään, että tuo ikuisuus on lopultakin saavutettu, että juuri meidän kulttuurimme on ylivoimainen ja ikuinen.

 

Historiasta kyllä tiedämme, että imperiumeja on noussut ja kaatunut ikuisesti voittamattomia keisarikuntia romahtanut toinen toisensa jälkeen.

– Mutta me uskomme, että tällä kertaa kaikki on toisin, että kun samat romahduksen ainesosat sekoitetaan yhteen saman kaavan mukaan yhä uudestaan jo tuhansien vuosien ajan ja jokaisella kerralla sen johtanut romahdukseen, uskomme että tällä kertaa kaikki on toisin. Että tällä kertaa seurauksena on ilmainen elämä kaikille.

 

Ihminen ei tuhansien vuosien kuluessa ole muuttunut, ei suuntaan, ei toiseen. Kun se joutuu samaan tilanteeseen reaktio on aina sama ja niin on lopputulos. Oli ennen, on nyt ja tulee olemaan myös tulevaisuudessa.

 

Ainoa pääsytie tästä ikuisten romahdusten syklistä on ihmisen itsensä muuttaminen. Ihmisen tekeminen paremmaksi, koko geenirakenteen muuttaminen. Nopein ja tässä hädänalaisessa tilanteessa, jota elämme tänä päivänä, ainoa keino pelastaa koko ihmiskunta on luottaa Bill Gatesiin ja hänen rokotteisiinsa.

 

Bill Gates. Ylistetty olkoon hänen nimensä ja kunnioitettu olkoon hänen rahansa. Siinä meillä on mies, joka pelastaa ihmiskunnan, mies joka on rahalla ostanut itselleen tiedon siitä kenet, pitää pelastaa ja kenet uhrata, jotta meillä kaikilla olisi hyvä tulevaisuus.

 

Luottakaa Bill Gatesiin ja hänen rokotteisiinsa. Ottakaa vastaan, mitä hänellä on annettavana ja antakaa hänelle se mitä teillä vielä on!
– Ihmiskunnan tulevaisuuden nimessä!
– Tehkää se jo tänään!
– Antakaa sielunne ja geeninne Bill Gatesille, jotta saisitte iankaikkisen elämän.

 

Pyydän teitä. Rukoilen.
– Ja huomenna herään taas todellisuuteen.

 

 

Lue lisää:

Suomi Bill Gatesin pakkorokoteohjelman koekentäksi?

 

2 thoughts on “Oodi Bill Gatesille

  1. Normaalisti kommenttia kirjoittaessa ajatus vie kynää, mutta tässä kävi niin, että kynä lähti viemään kirjoittajaa. Ikään kuin syntyi suora yhteys sielun ja kirjoituksen välille. Ilman tietoisuuden sensuroivaa arvostelua siinä välissä.

    Vapautta ei voida lisätä hallinnollisilla rajoituksilla, kirjoituksia parantaa kieltämällä kirjoittaminen. Kirjoittamisen vapaus tarkoittakoon sitä, että lukijalla on vapaus olla lukematta sellaista, mitä ei halua silmiensä näkevän, korviensa kuulevan.

  2. Tällä videolla Bill Gates kertoo, että juuri Afrikan, tuon mustan maanosan, väestöä pitää valkoisen miehen kontrolloida.

    http://www.youtube.com/watch?v=0MMifQvuN08

    Henry Kissingerin kirjoittamassa USA:n väestödoktriinissa, Implications of Worldwide Population Growth For U.S. Security and Overseas Interests sanotaan, että väestön vähentäminen kehitysmaissa on välttämätöntä, koska USA:lle heistä on hyötyä vain raaka-aineiden tuottajina.

Comments are closed.