4 thoughts on “Päivän video

  1. Jaahas, ********* ********* on opetettu että poliisia pitää ampua. No, kohta tuo vesipyssy vaihtuu oikeaksi. Nuo poliisit olis kyllä voinut takavarikoida nuo vesipyssyt. Ja sillä tavalla antaa vahvan opetuksen ja siganaalin että se on väärin. Ja että jos niin tekee niin iso ja paha poliisi tulee ja puuttuu tilanteeseen.

  2. Brittipoliisi on pelkkä vitsi joka heiluu dildojen kanssa sairaissa Pride-marsseissa, sekä tanssii virkapuvuissa raketti-insinöörien ja astrofyysikoiden kanssa. Brittipoliisi on pelkkä vitsi ja täynnä kansaansa vihaavia maanpetureita, kuten nykyään Suomen Poliisissa. Jokainen nykyisin valittu nuori Suomen poliisi on suvakki maanpetturi.

    1. Näin se on. Höpinät ”rehellisistä rivipoliiseista” on kummasti hiljentynyt kun vuosikausien odottamisesta huolimatta YHTÄKÄÄN sellaista ei ole saatu kaivettua esille. Jokainen itsekunnioituksensa säilyttänyt poliisi on jo eronnut tehtävistään -loput ovat valinneet elämäntehtäväkseen rikollisen eliitin suojelemisen ja valkoiseen kantaväestöön kohdistuvan vainon lietsomisen.

      Sama koskee ”puolustus”voimia. Myötähäpeä näiden nilkkien puolesta on valtava -itse en moiseen petturuuteen pystyisi mutta tälle porukalle omien silmille kuseminen ei näytä olevan minkäänlainen ongelma! Uskomatonta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*