Marco de Wit 26 kesäkuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Viime vuonna Laiton Lehti suunnitteli islamisaatiota vastustavan tanskalaisen Kova Linja-puolueen puheenjohtajan Rasmus Paludanin kutsumista Suomeen.

 

Ole kutsumassa kuuluisa tanskalainen anti-islamisti Rasmus Paludan Suomeen!

 

Eilen tanskalainen tuomioistuin tuomitsi Paludanin vankilaan!

 

Kuvassa linkki juttuun

 

Iltalehti väittää Paludanin joutuvan kolmeksi kuukaudeksi vankilaan ”rasismista”. BBC:n mukaan vankilatuomio on yksi kuukausi. Tämän päälle tulee sitten nähtävästi ehdolliset kaksi kuukautta.

 

Paludanin Twitter-tili on jäädytetty.

 

Kuvassa linkki Paludanin Twitter-tiliin

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Tanskalainen islam-kriitikko Rasmus Paludan vankilaan ”rasismista”

 1. Pitkäämpä kaveri sai puhua ennekuin viher-vasemmisto sai tahtonsa läpi. Olenkin ihmetellyt miten vapaa ilmapiiri Tanskassa saa pitää jalansijaa kun muualla euroopassa ollaan marxilaisen terrorismin kiristyksessä.

  Mistä tulee mieleen että nämä henkilöt jotka nyt meuhkaavat ”tasa-arvoa”, ”pakolaisia”, ”monikultuurisuutta”, ”meetotoa” ja ”mustien oikeuksia” ovat niitä hyödyllisiä idiootteja joilla eurooppa saadaan sekasortoon ja taloudellisesti romahdutettua. Mutta koska nämä henkilöt eivät osaa mitään muuta kuin riehua ja tuhota, niin yhteiskunnan siirtyminen kohti järjestelmällisempää aikaa aiheuttaa sen että nämä henkilöt ”ovat hävityslistan kärjessä”. Ja vain siksi että ne ovat oppineet tietynlaisen käyttäytymismallin joka on hyödyllinen nyt jollekkin taholle, mutta tahon päästyä valtaa, se ei ole enää hyödyllistä. Valtaan päässy taho haluaa psyä vallassa ja siksi siivoaa häiriötekijät pois. Ja tänä ne ihmiset jotka tuola nyt ”rasisminvastustajina” tuhoavat julkistakin omaisuutta, eivät ymmärrä. Että heidn tehtävänsä ja elämänsä päättyy kurjasti.

  Mutta mitä voi sanoa psykoosissa olevalle ihmiselle? Että se on väärässä? Ei mene perille, ei.

 2. Paludan on kuitenkin tähän mennessä saanut toimia poliisin suojeluksessa, toisin kuin Suomessa, jossa poliisi Helsingissä usein poistuu paikalta, jos Marco tms tekee jotain ”väärää”, eli pisteet Tanskalle, muttei enää… Kaikki lie menetetty pikkuhiljaa…

 3. Luulin että Tanskassa olisi vähän vapaampaa kun poliisit jopa näyttivät puolustavan Paludanin mielenosotusoikeutta ja henkeäkin ihan kohtuulliset hyvin toisin kun Suomessa.

 4. Keep your eyes open Marco.

  Kipa on joskus ollut hattuna Rasmuksella, ja pride sateenkaaren joku kaulariipus tai vastaava.

  Onkohan tässäkin kaikki ihan niinkuin meille kerrotaan, ehkä se kuuluisa keltainen neste valuu silmille

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*