Free speech 27 kesäkuun, 2020

 

Suomen feministihallitus jatkaa uraauurtavaa työtään tasa-arvon puolesta.

 

 

Intersektioonaalisuus tarkoittaa siis sitä, että matut ovat arvokkaampia kuin valkoiset ja varsinkin suomalaiset.

 

Sivistymättömien suomalaisten on helpompi ymmärtää asia toteemiesimerkin kautta.

 

Sitä korkeammalla toteemissa olet mitä enemmän olet ”syrjitty” eli mitä kauempana olet valkoisesta heteromiehestä.

 

Intersectionality at work

 

Alla juutalainen uuskonservatiivi Ben Shapiro selittää asian aika hyvin, joskin jättää pois kaksi faktaa:

 

 1. Intersektionaalisuus on äärijuutalaisten kehittämä teoria, jonka avulla he ovat luoneet ns. vähemmistöjen koalition ”antisemiittisiä” valkoisia heteromiehiä vastaan.
 2. Monet juutalaiset väittävät olevansa toteemipaalun huipulla, joskin viime aikoina heidän lemmikkinsä ovat alkaneet kääntymään heitä vastaan.

 

 

 

Lue lisää:

Päivän video: En ole valkoinen

 

12 thoughts on “Maria Ohisalo taas puutteessa: Intersektionalismi apuun

 1. Suomen likaisin narttu taas äänessä ja märkänä. Vituttaa koko ämmän naaman näkeminen, vaikka ei sanoisi mitään.

 2. Olennaista tässä huuhaa-touhussa on huomata, se taustalla oleva agenda: hallitus ei noudata lakia eikä perustuslakia.
  – Milloin mikäkin ihmisoikeus tai huuhaa-oikeus satutaan määrittämään ykkösprioriteetiksi, niin sen perässä kaikki juksevat. Viis veisataan mitä laki sanoo.

  Esimerkiksi kansalaisten tasa-arvoisesta kohtelusta on perustuslaissa ja lainsäädännössä tarkat rajat hallituksen toimille, mutta nyt niitä ei tarvitsekaan noudattaa, koska intersektionalismi ohittaa kaiken muun.

 3. Miksi valkoiset ovat niin retardeja, että seuraavat sionisteja ja luulevat sionistien ajavan heidän etujaan?

 4. On hyvä muistaa, että sisäministeri Ohisalolla ei ole lapsia, joten partalasten kaipuu on hänellä valtava. Ohisalo on kyllä naimisissa valkoisen miehen kanssa.

  Miksi Ohisalo ei ole tehnyt velvollisuuttansa ja synnyttänyt miehellensä lapsia? Ettei vaan asia ole niin, että Maria Ohisalo on maho? Vai onko hänen aviomiehensä homo?!!

  On mahdollista, että suvakkinaaraiden uusin villitys on mennä naimisiin homon kanssa ja tässä Maria Ohisalo on edelläkävijä!

  1. > On hyvä muistaa, että sisäministeri
   > Ohisalolla ei ole lapsia

   Tämä on hyvä huomio ja otettava huomioon, kun muodostetaan täyspainoinen sosiaalinen yhteisö.

   Monelle saattaa olla tuttu sellainen kuin “vanhapiika-ilmiö”. Monessa taloyhtiössä asuu ja elää vanhapiika, joka sitten päivät pitkät ikkunasta seuraa lasten leikkejä pihalla ja jatkuvasti puuttuu niihin; pienimmästäkin asiasta hän valittaa isännöitsijälle; aina hän on oikeassa.

   – Vanhalle piialle pitää löytää rakentava ja hyödyllinen rooli asuinyhteisön jäsenenä, muuten häntä ei kestä kukaan.
   – Missään tapauksessa vanhaa piikaa ei pidä päästää taloyhtiön hallitukseen. Siellä hän alkaa toteuttamaan äidinvaistoa ja ottaa koko taloyhtiön asukkaiden ongelmat ratkaistavakseen; on jokaisen riesa ja harmi.

   Ohisaloa ei koskaan olisi pitänyt valita maan hallitukseen. Hänen kohdalla on käynyt juuri niin, että hän on ottanut “kaikkien suomalaisten” asiat omakseen, erityisesti “heikkojen ja sorrettujen”. Valtion luovutettua hänen käsiinsä väkivaltakoneiston avaimet on seurauksena ollut, että Ohisalo yrittää ratkaista näiden “heikkojen ja sorrettujen” asian valtiollista väkivaltaa käyttäen; vainoamalla “vahvoja ja sortajia”.

   Äidinvaisto, vanhanpiian rooli, “naisen biologinen kello”, lisääntymisvietti ja vastaavat ilmiöt ovat aivan synnynnäisiä ihmisen ominaisuuksia. Niitä ei pääse pakoon kirjoittelemalla sanoja paperille. Intersektionalismi. Ja nämä ilmiöt ja ihmisen ominaisuudet ovat olemassa vaikka ne yritettäisiin hävittää valtion (poliisi) väkivaltaa käyttämällä.

   Sortamalla sortajia Ohisalo yrittää vain korjata itsessään olevia puutteita, jotka tekevät hänet kyvyttömäksi toimimaan valtiollisena johtajana.
   – Jos hänet valitaan sellaiseen rooliin, on seurauksena, että hänestä tulee hyväksikäytetty. Toiset poliittiset toimijat ja jopa ulkomaiset vaikuttajat käyttävät häikäilemättä hyväkseen hänen heikkouksiaan.

   Ei ole kestävän kehityksen mukaista vaan (itsenäisen maan kannalta katsottuna) kohtalokkaan vaarallista valita valtiolliseen hallitukseen lapsettomia naisia.
   – Jos naiset osaavat hallita paremmin kuin miehet, miksi ihmiskunnan tuhansien vuosien historiassa kuitenkin naisten hallitsemat yhteisöt ovat kaatuneet; toinen toisensa jälkeen?

   P.S.
   Suomalaisen kantakansan, kelteminaarien kulttuurissa oli nuoria naissotureita. Naissoturi ei mennyt naimisiin, luovuttanut neitsyyttään, ennen kuin oli tappanut kolme vihollista. Sen jälkeen hän lopetti taistelemisen ja jäi kotiin.

  2. Kuinka sattuikaan heti äskeisen Maria Ohisalo-kommentin jälkeen silmiini Pirkko Turpeinen Saaren huomioita Hillary Clinton -videosta. – Jotain yhtäläisyyksiä? Ehkä. – En malta olla laittamatta linkkiä tähän:
   Kaksi tietoisuuden tasoa

  3. Jos minä näille kolmelle kommentille (2 + tämä) antaisin yhteisen otsikon, se olisi:
   Maria Ohisalo. Vanhapiika.

 5. Miksi puolet naisista on henkisesti aivokuolleita retardeja, kuten Ohisalo ja loput puolet naisista osaa käyttää aivojaan ja käyttäytyvät suhteellisen järkevästi. Ohisalo vaarantaa myös muut naiset ja lapset mielisairaudellaan.

 6. Intersektionalismi ei näe minua arvokkaampana verrattuna valkoiseen heteromieheen, vaikka olen autistinen ja valkoinen heteronainen. Pitäisi olla n-nainen, muunsukupuolinen tai/ja homostelija. Enpä tosin kaipaakaan sellaista ylennystä Vihreiltä, koska enemmän minulle merkitsee se, että tulevaisuudessakin on meitä valkoisia.

Comments are closed.