Marco de Wit 28 kesäkuun, 2020

 

Presidentti Trump on saanut tarpeekseen BLM-mellakoista ja patsaiden kaatamisista. Poliisille annettiin kova käsky pistää mellakoitsijat kuriin.

 

Virginiassa poliisi näyttää uskovan Trumpia.

 

 

 

 

 

 

8 thoughts on “Amerikan poliisi vihdoinkin pysäyttämässä patsaiden kaatamista

    1. Nyt on pakko toimia jos mielii toiselle kaudelle. Mielenkiintoista seurata mitä juutalaisten juoksupoika tekee -tai siis mitä (((taustajoukot))) käskevät tekemään…

  1. Parempi oliskin pistää roska ja rosvojoukon tuhotöille jo loppu. Ei tollaset voi alkaa dominoimaan koko amerikkaa apinoinnillansa.

  2. Jos pressana olisi joku muu kuten Biden niin Amerikka vaipuisi lopullisesti kaaokseen. Trumpilla on munaa laittaa vandalisoijat kuriin. Kukaan järkevä ei voi tälläistä mekkalointia hyväksyä.

    1. Katsotaan…tästä voi tulla vielä kunnon peijaiset sillä juutalaisia nuoleskeleva Trump ei nauti kovin kummoista kunnioitusta AITOvalkoisten ”syvissä riveissä” -ja se porukka (vaikka määrällisesti pieni onkin) sattuu omistamaan melkoisen ase-arsenaalin ja TAHTOTILAN niiden käyttämiseen jos neekerit alkavat tulla silmille.

      Kaikki riippuu siitä mitä (((nukkemestarit))) päättävät. Sellainen ihanuuksien ihmemaa on U$RAEL. Monikulttuurinen helvetti joka tulee takuuvarmasti ajautumaan jonkinasteiseen sisällissotaan aivan lähitulevaisuudessa -ajankohtaa voi kenties hieman siirtää mutta ottelua ei enää pysty perumaan. 🔯+💰+🏦+👮=🔫♨

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*