Marco de Wit 29 kesäkuun, 2020

 

Eilen Twitterissä levisi video, jossa muutama nuori kidnappasi äärettömän arvokkaan pride-lipun.

 

Eikä siinä kaikki. Pride-lippu sai kokea kovia.

 

Video: Nuoret hyökkäävät viattoman pride-lipun kimppuun!

 

Laiton Lehti arveli, että sateenkaaripoliisit kiihottuisivat niin kovasti, että koko poliisi joutuisi hätätilaan.

 

Näin onkin käynyt. Nyt poliisi epäilee viharikosta ja suunnittelee suuroperaatiota nuorten kiinni saamiseksi.

 

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun

 

 

 

Lue lisää:

Sateenkaaripoliiseja himottaa

 

 

3 thoughts on “Sateenkaaripoliisit kiihottuivat pride-lippuun tutustuneista nuorista

  1. Poliisi on hyvin, hyvin vihainen. Ei pedofiilejä ja perverssejä marsseja Suomeen. Poliisissa on paljon pedofiliaa ja perversioita puolustavia epärehellisiä poliiseja.

  2. Koko Suomen poliisivoimat valjastetaan, sillä ********* ja perverssejä kohtaan on sattunut suunnaton rikos. Poliisi todistaa itse kuinka politisoitunut ja kaksinaismoralistinen se on. Kehitysmaalaisten raiskaamilla lapsilla ja naisilla, huumekaupalla, islamisteilla ja jihadisteilla ei väliä, mutta uskallappa viedä perverssien ja ********* lippu! Suomen Poliisilla on aivan liikaa resursseja.

  3. Nykyisin aina poliisin nähdessäni mieleni valtaa hyvin kiusallinen myötähäpeän tunne. Miten helvetissä ne pystyy tuohon touhuun? -kyseeä on oltava mieleltään hyvin pahasti kieroutuneita yksilöitä joiden itsekunnioitus on saatu hävittettyä täydellisesti. Mitään rajoitteita ei enää ole.

    Yli 10 vuotta yhteiskunnan mädännäisyyttä tutkineena ei oikeastaan mikään juurikaan hetkauta mihinkään suuntaan -MEIDÄN RAHOITTAMAN JA YLLÄPITÄMÄN poliisin peittelemätön kansanvastaisuus on kuitenkin asia joka edelleen saa veren kiehumaan ja aiheuttaa pahimmillaan jopa fyysistä pahoinvointia. VMP!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*