Marco de Wit 29 kesäkuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kiintiöpoliisijohtaja Sanna Heikinheimo on tunnettu äärifeministinä, joka käyttää kaiken työaikansa rasismihysterian lietsomiseen.

 

Eikä vain hysteriaan, vaan kansallismielisten maalittamiseen.

 

Alla olevan vanhan Laittoman Lehden jutun videossa Marco ja Mari kommentoivat Heikinheimon tempauksia. Youtube poisti videon alta aikayksikön, mutta onneksi Bitchutesta poliisi ei saa videoita poistettua.

 

Kiintiöpoliisijohtaja Sanna Heikinheimo maalittaa

 

Nyt Heikinheimon harhat ovat riistäytymässä käsistä. KGB:n ja stasin uljaimpien perinteiden mukaisesti Heikinheimo yllyttää kansalaisia ilmiantamaan myös ”seinänaapurirasistit”.

 

 

Lue lisää:

Poliisiopiston rehtori tuomitsee Fazerin rasistisen mainoskampanjan

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Kiintiöpoliisijohtaja Sanna Heikinheimo metsästää nyt ”seinänaapurirasisteja”

 1. Kun elämme alistumisen ja laitto­muuden maailmassa Youtubekin poistaa videoita, kunhan soittaja vaan sanoo olevansa poliisi.
  Youtube siis ei kysy sitä, onko poistolle laillinen peruste.
  – Eikä myöskään poistoa pyytävä poliisi mieti silmän­räpäyksen vertaa sitä, onko poisto­pyynnölle laillinen peruste.

  Jos videon “laittomuus” perustuu siihen, että poliisi henkilönä tai lauman jäsenenä ei tykkää siitä, on Youtubelle esitettävään poisto­pyyntöön hankittava oikeuden päätös. Muussa tapauksessa poistoa pyytävä poliisi syyllistyy virka­rikokseen.

 2. Nykyinen Poliisi pitää tuhota täysin valkoisen kansan vihollisena, täysin epäpätevinä ja maanpettureina. Tilalle tarkkaan valittu ja valvottu paikallispoliisi. Kansantuomioistuimessa tulee olemaan lukuisia poliiseja.

 3. Poliisin kannattaa muistaa, että Stasia ei tulla käsittelemään pikkujuttuna sitten kun maanpetos ja kansanmurha saadaan estettyä aitokansallismielisten toimesta.

 4. Puolet naisista on jostain syystä henkisesti retardeja ja puolet normaalisti ajattelevia. Näistä retardipuolikkaista valitaan Suomen kiintiöpoliisit, jotka kannattavat ******** ja sodomamarsseja, sekä haluavat rajat auki kaikile maailman ihmisille ja valkoinen ihminen on se ongelma.

 5. Tässä edustetaan jo ihan virallisesti koko poliisiorganisaatiota ja ilmotetaan sen stasimaisista linjauksista.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*