6 thoughts on “Päivän video: Musta nainen kiihottaa

 1. Miksi valkoiset suomalaiset ovat niin hidasälyisiä retardeja? Valkoisille käy kuten Etelä-Afrikassa. Tämä on vain ajan kysymys.

 2. Huutaa aksentilla syntyneensä Suomessa.
  🇫🇮
  https://stat.fi/tup/maahanmuutto/perheet/syntyvyys.html
  🇫🇮
  ”Suomalaistaustaisia ovat kaikki ne henkilöt, joilla vähintään toinen vanhemmista on syntynyt Suomessa. Ulkomaalaistaustaisia ovat ne henkilöt, joiden molemmat vanhemmat tai ainoa tiedossa oleva vanhempi on syntynyt ulkomailla. Mikäli henkilön molemmat vanhemmat ovat syntyneet ulkomailla, on taustamaa ensisijaisesti äidin syntymävaltio. Jos kummankaan vanhemman syntymävaltiosta ei ole tietoa, on taustamaa henkilön oma syntymävaltio. Kaikilla suomalaistaustaisilla henkilöillä taustamaa on Suomi.” ”Ensimmäisen polven ulkomaalaistaustaisille syntyi vuonna 2019 yli 6 500 lasta.”

 3. Nämä huutelijat tulevat nostamaan suomen sellaiseen kukoistukseen mistä valkoiset esi-isämme pystyivät vain haaveilemaan. Kuunnelkaa ja nauttikaa! -monikulttirisuus on vihdoinkin saapunut impivaaraan!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*