11 thoughts on “Päivän kuva

 1. Kaikki paitsi yksi nainen haluaa tulla raiskatuksi ja hakatuksi. Miksi suunnilleen puolet naisista on keskimäärin henkisesti vihanneksia ja puolet naisista osaa ajatella suhteellisen normaalisti?

  1. Erittäin hyvä kysymys jota on tullut mietittyä satoja ellei jopa tuhansia kertoja.

   Vastausta en ole siltikään keksinyt -asiaa tutkittuani olen kuitenkin havainnut sekopäisyyden ja ruåtsalaiseen geeniperimän olevan selvässä yhteydessä toisiinsa. Tämä pätee molempiin sukupuoliin mutta erityisesti naisten osalta yhteys on hyvin selkeä.

 2. Sivu 16 ”Täällä uhrattiin hemmetin paljon työtä, tuskaa ja ihmishenkiä. Pistettäköön tämä visusti mieleen, sinne pitkäkestoiseen säilöön”
  🇫🇮
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Heimosodat
  🇫🇮
  ”Suomen valtio ei virallisesti ollut retkien osapuoli, mutta vapaaehtoisia oli sodissa mukana yhteensä noin 9 000. Monen heistä motiivina oli heimoaate, antibolševismi, Suur-Suomi-aate tai vain puhdas seikkailun halu. Heimosodissa kuoli noin 660 suomalaista.”
  🇫🇮
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Suur-Suomi
  🇫🇮
  ”Suur-Suomi-aate on irredentistinen, itämerensuomalaisten kansojen yhteenkuuluvuutta korostava heimoaatteen radikaali muoto.”
  🇫🇮
  https://yle.fi/aihe/t/18-185075
  🇫🇮
  https://voima.fi/artikkeli/2011/vienan-viemaa-2/
  🇫🇮
  ”jotta suomalaisenkin kulttuurin kotiseutu pysyisi hengissä. Työtä tekee erityisesti Juminkeko-säätiö ja sen keskushenkilö Markku Nieminen. Hannele Huhtala löysi runokylistä polkupyörälaulun ja runoräppiä, mutta myös pakkovenäläistämisen…”
  🇫🇮
  http://www.juminkeko.fi/nayttelyt.html
  🇫🇮
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Juminkeko-s%C3%A4%C3%A4ti%C3%B6
  🇫🇮
  ”Säätiön tehtäviä ovat Kalevalaan liittyvän kulttuuriperinteen vaaliminen ja kulttuurivaihto Karjalan tasavallan ja Suomen välillä.” ” Europa Nostra -mitali, joka on korkein eurooppalainen kulttuuriperinnön suojelemisesta annettava palkinto.”
  🇫🇮
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Europa_Nostra
  🇫🇮
  ”Europa Nostra (latinaa, Meidän Eurooppamme) on kulttuuriperintöä vaaliva eurooppalainen järjestö. Järjestö toimii yhteistyössä Euroopan unionin, Euroopan neuvoston ja Unescon kanssa. Järjestöön kuuluu kulttuuriperintöä vaalivia yhdistyksiä. Sillä on noin 400 eurooppalaista jäsenjärjestöä ja yhteisöjäsentä. Myös yksityishenkilöt hyväksytään jäseneksi.”
  🇫🇮
  ”Suomesta Europa Nostralla on henkilö- ja yhteisöjäseniä, joista merkittävimmät ovat Suomen Kotiseutuliitto ja Suomen arkkitehtiliitto SAFA, Suomen Kulttuuriperinnön Säätiö, Suomen Kulttuuriperintökasvatuksen seura, Pohjoismaisen konservaattoriliiton Suomen osasto ry ja Ritarihuone. Europa Nostran valtuustossa on yksi suomalainen edustaja, arkkitehti Tapani Mustonen.”
  🇫🇮
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Viestijoukot
  🇫🇮
  ”Radiotoiminnassa oleellista oli ensimmäisen CW-modulaatiolla toimiva sähkötysradio. Myöhemmin opittiin käyttämään salaamista ja kaukokirjoitinta, radiopuoli jakautui kahteen osaan, sanomatoimintaan ja radiotoimintaan, jossa oli vaatimuksena sähkötystaito.”
  🇫🇮 📻
  https://www.bittium.com/
  🇫🇮 📻
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Bittium
  🇫🇮 📻
  ”Bittium Oyj on suomalainen yritys, jonka toiminta liittyy turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen.” ”Marraskuussa 2016 Bittium ilmoitti laajentavansa toimintaansa terveydenhuollon teknologian tuote- ja palvelualueelle. Ensimmäinen askel toiminnan laajentamisessa oli biosignaalien mittaamiseen ja monitorointiin erikoistuneen Mega Elektroniikka Oy:n hankkiminen marraskuun 10. päivä.”
  📻
  https://www.savonsanomat.fi/talous/Bittium-osti-Mega-Elektroniikan-ja-MegaKoton/872036
  🇫🇮
  10.11.2016 ”Oululainen Bittium Technologies Oy on hankkinut omistukseensa terveydenhuollon teknologiaan erikoistuneen Mega Elektroniikka Oy:n ostamalla Remega Oy:n. Mega Elektroniikka Oy on Remega Oy:n täysin omistama tytäryhtiö.
  🇫🇮
  Mega Elektroniikka Oy omistaa 28,2 prosenttia terveydenhuollon palvelutarjontaan erikoistuneesta MegaKoto Oy:stä ja on tehnyt sitovat kaupat ostaakseen MegaKoton koko osakekannan.”
  🇫🇮
  https://www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/bittium-biosignals-oy/05363855/taloustiedot
  🇫🇮
  Toimiala: ”Säteilylaitteiden sekä elektronisten lääkintä- ja terapialaitteiden valmistus”
  🇫🇮
  ”Yrityksen Bittium Biosignals Oy (0536385-5) liikevaihto oli 19,4 miljoonaa euroa 2019 ja työllisti 39 henkilöä.”
  🇫🇮
  https://ostopalvelu.asiakastieto.fi/astik/rftenderpub#/new/S%C3%A4teilylaitteiden%20sek%C3%A4%20elektronisten%20l%C3%A4%C3%A4kint%C3%A4-%20ja%20terapialaitteiden%20valmistus%20(26600)
  🇫🇮
  https://susannariikonen.wixsite.com/corenvest/mega
  📻
  ”Mega Elektroniikka Oy on vuonna 1983 perustettu kehon biosignaalien mittausteknologiaan erikoistunut terveydenhuoltoteknologiayritys.”

 3. Voimme ylpeänä kertoa, että maatilamme lihakauppa on jälleen avattu. Kiitos hallituksemme, meillä on taas uutta ja ahkeraa työvoimaa. — Saa jakaa.

Comments are closed.