Marco de Wit 30 kesäkuun, 2020

 

Somaliyhteisön ”transujulkkis” tai pikemminkin somalityrkky joutui pari viikkoa sitten ongelmiin virkavallan kanssa.

 

Alla olevassa videossa transu näyttää yrittävän selittää olevansa kuin George Floyd, jonka amerikkalainen poliisi kuristi hengiltä.

 

Video kuitenkin näyttää, että suomalaiset poliisit eivät yritä kuristaa tätä transua mitenkään. Itse asiassa poliisit ovat mahdollisimman kaukana transun kurkusta.

 

Tästä huolimatta transu huutaa, että poliisit tappavat hänet. Tosin samalla hänelle on tärkeämpää toistuvasti väittää olevansa nainen. Tämän jälkeen transu pitää omituista ääntä yrittäen nähtävästi demonstroida, ettei saa hengitettyä.

 

 

 

Transu suuttui tästä kuvitteellisesta murhayrityksestä niin paljon, että alkoi myöhemmin keskellä katua herjaamaan suomalaisia.

 

Jos suomalainen herjaisi samalla tavalla somaleita, niin ylikomisario Jari Taponen tekisi rikosilmoituksen ja valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen varmistaisi, että tulisi syyte kiihotuksesta.

 

Päivän video: Musta nainen kiihottaa

 

Lukija lähetti tiedon kyseisen transun omasta videokanavasta. Huolestuttavinta on se, että somalitransu näyttää asiattomalla käytöksellä mädättävän myös suomalaisia kouluja.

 

 

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Somalitransu mädättää

  1. Ton tason somaliturhuus noilla harhoilla ja aatteen palolla luulisi pääsevän heittämämällä töihin Ylelle.

  2. Suomalaisten koulujen ja lasten mädätyksen pitää loppua. Suomessa ei mädätä niin Somalia kuin Israelikaan.

  3. Miksi suomalaiset sietävät sitä, että heidän kouluihin otetaan kenet tahansa, mistä tahansa, häiritsemään ja mädättämään suomalaisia lapsia, sekä pariutumaan heidän kanssaan? Fucking pelkurit suomalaiset antavat omat lapsensakin hyee***lle. Katsovat vierestä kun jotkut ulkomaalaistaustaiset pariutuvat heidän tyttäriensä kanssa ja heitä raiskataan, sekä heitä käytetään hyväksi. Luottavat vielä sokeasti maanpetturi ja kansanmurhaaja-poliitikkoihin ja virkamiehiin, sekä valehtelevaan valtamediaan. Suomalaiset ansaitsevatkin kadota maan päältä jos kerta eivät välitä kansastaan. Fucking pelkurit ja raukat suomalaiset!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*