Free speech 1 heinäkuun, 2020

 

Eilen Laiton Lehti kertoi kuinka naamioituneet BLM-mellakoitsijat yrittivät St. Louisissa hyökätä historiallisesti arvokkaaseen pormestarin taloon, jonka jälkeen he olisivat polttaneet sen.

 

Pariskunta pysäytti BLM-mellakoitsijat

 

Luonnollisesti Suomen valtamedia on väkivaltaisten ja naamioituneiden BLM-mellakoitsijoiden puolella kutsuen heitä ”protestoijiksi”.

 

Yksi toimittaja uskaltaa kuitenkin nuoleskella mellakoitsijoita vieläkin enemmän. Nimittäin Ina Kauppinen, joka on jo aiemmin tullut tunnetuksi Suomen sokeimpana toimittajana.

 

Suomen sokein toimittaja Ina Kauppinen: Hussein on 16-vuotias

 

Ilta-Sanomien jutussaan Kauppinen spinnaa St. Louisin mellakoitsijoiden hyökkäyksen niin, että tunkeutuminen portista talon piha-alueelle olikin vain viatonta ”oikaisemista”.

 

Kilttejä naamioituneita mellakoitsijoita vastassa olikin sitten ”järeästi” aseistautuneet ”kartanonomistajat”, jotka tosin jutussakin paljastuvat taloa pitkään restauroineeksi pariskunnaksi.

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomien juttuun

 

 

 

3 thoughts on “Toimittaja Ina Kauppinen: Mellakoitsijat vain ”oikaisivat”

  1. Suvakkinaaras Ina Kauppinen on intersektionaalisen feminismin, eli suvakismin aivopesemä.

    Tässä suvakismin maailmassa kaupunginosien järjestelmällinen tuhoaminen, eläinten kiduttaminen, ryöstely, raiskaaminen, kommunismi, murhaaminen, raaka väkivalta ja jopa negridirotuisten poliisien murhaaminen on vain ”rauhanomaista mielenosoittamista”

  2. Juu, oli hyvä että omistajilla oli järeet keinot pysäyttää mellakoitsijat/terroristit. Järeän rautaportin rikkominen ei oikeuta yksityiselle alueelle menemistä. No, saivatpahan vastaansa jotain muuta kuin polvistuvia poliiseja.

    …luin kerran pienestä kaupungista jonne mellakitisjat olivat marssimassa, tarkoituksenaan tuhota ja polttaa senkin. Mutta asukkaat ottivat aseensa esille ja lähtivät pertioimaan kaduille. Porukka kulki pienissä ryhmissä kaupungin läpi eikä mitään rikottu. Kummasti muutama tuhat ihmistä pitkäpiippuisten kanssa rauhottaa kovimmatkin anarkistit.

Comments are closed.