Free speech 1 heinäkuun, 2020

 

Suomen historian tutkijoiden ”paha poika” Teemu Keskisarjan on luennoillaan korostanut, ettei Suomi ja suomalaiset ole velkaa kenellekään mitään. Ei varsinkaan orjakaupasta. Päinvastoin, sillä suomalaiset ovat itse olleet imperialismin ja orjakaupan uhreja.

 

Suomalainen vihahistorioitsija käytti sanaa neekeri ja vihavähätteli heidän orjuuttaan!

 

 

Monet ovat jännityksellä odottaneet mitä Keskisarja sanoo BLM-liikkeestä. Enää ei tarvitse odottaa.

 

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomien juttuun

 

 

8 thoughts on “Teemu Keskisarja: Kaatakaa Mannerheimin, Kiven ja Waltarin patsaat!

 1. Miksi Suomi on täynnä pelkkiä itsensä myyviä, teeskenteleviä ja selkärangattomia runkkarimiehiä? Mihin tahansa Suomessa katsoo, niin nykyiset suomalaiset miehet ovat pelkkiä epärehellisiä raukkoja ja pettureita! Yhteenkään nykymieheen ei yleensä voi luottaa, koska ovat pelkkiä itseään myyviä ämmiä! Aina kääntämässä takkiaan!

 2. Ruåtsalaisten organisoiman historian väärentämisen tuloksena suomalaisten todellinen identiteetti on täysin kateissa ja maamme täynnä 900 vuotta maatamme miehittäneiden swedupettereiden pystyttämiä patsaita kaikenmaailman huru-ukoista joiden elämäntehtävänä on ollut ainoastaan maassa edelleen loisivan hurri-eliitin ylivallan vahvistaminen. Täysin yliarvostettu transu-mannerheim on yksi näistä hyypiöistä.

  AITOsuomalaisuus on jotain täysin muuta -ruåtsalaisuus on sen täydellinen vastakohta. Tietäjät tietävät mitä tarkoitan!

 3. Valtamediaan Ei pääse kuin huijareita… Se on selvä. Huijareita ja maanpettureita.

  Patsaat voidaan kaataa, mutta kyllä Mannerheim oli sankari, on ja pysyy. Ja ansaitsee kiitosta ja kunniaa.

  1. Täysin yliarvostettu sekopää jonka muu sodanjohto sai onneksi jotenkuten pidettyä kontrollissa.

 4. Suomalaisissa on henkisesti jotain pahasti vialla noin yleisesti. Suomalaiset ovat nykyisin usein epärehellisiä, sietävät vääryyttä ja rikollisia, sekä omien lastensa ja naistensa raiskaamista ja ahdistelua. Suomalaiset miehet ovat näköjään pelkkiä epärehellisiä teeskentelijöitä ja valehtelijoita ja seuraamme valehtelijoita ja teeskentelijöitä, kuten globalistien valeoppositiota Perussuomalaisia.

 5. Keskisarjan kirjoitus edustaa sarkasmia, mikä kannattaa pitää mielessä, ennen kuin kommentoi kirjoitusta kiukkuisesti.

Comments are closed.