Free speech 2 heinäkuun, 2020

 

Laiton Lehti kertoi muutama päivä sitten kuinka St. Louisissa aseistautunut pariskunta puolustautui 300 mellakoitsijaa vastaan.

 

Pariskunta pysäytti BLM-mellakoitsijat

 

Valtamedia alkoi tietysti heti syyttämään pariskuntaa rasismista. Samoin myös Suomen valtamedia.

 

Toimittaja Ina Kauppinen: Mellakoitsijat vain ”oikaisivat”

 

Nyt pariskunta on joutumassa syytteeseen. Lukija kirjoittaa:
Fox Newsin Tucker Carlson otti kotiaan väkivaltaisilta terroristeilta asein puolustaneen valkoisen miehen haastatteluun.
Ensin videolla kerrotaan kuinka George Sorosilta rahoitusta saanut radikaali suvakkisyyttäjä kertoo toisen kotiin väkisin portin läpi tunkeutumisen olevan perustuslaillinen oikeus ja, että he vain ”osoittivat rauhanomaisesti mieltä”. Suvakkisyyttäjä lupasi hyökätä ”lain täydellä voimalla” kotiaan puolustaneita valkoisia vastaan.
Kotiaan asein puolustaneen miehen mukaan poliisia ja yksityistä vartiointia ei näkynyt missään ja tämä hänen kotiinsa väkisin tunkeutunut väkijoukko huusi miehen mukaan tappavansa miehen perheen, polttavansa tämän talon ja tappavansa tämän koiran.
Miehen asianajaja kertoo kuinka miehen kimppuun käynyt syyttäjä on poliittinen syyttäjä, mutta niin kauan kun Missourin lakia seurataan, kotiaan puolustaneella miehellä ei pitäisi olla hätää.

 

 

 

1 thought on “Kotiaan BLM-mellakoitsijoilta puolustanut pariskunta syytteeseen

  1. Mitä?? Omistajathan vain rauhanomaisesti osoittivat mitä tuleman pitää jos heidän omaisuuteensa kajotaan.

Comments are closed.