4 thoughts on “Rasistinen nainen pidätetään

 1. Poliisit pettävät Suomessakin oman valkoisen kansansa ja kääntyvät heitä vastaan. Poliisin tehtävä on turvata rahaeliitin valta ja kansanmurha pitämällä huoli, että eurooppa hukkuu matuihin ja mamuihin, sekä terrorisoida kansalaisia. Älä koskaan luota poliisiin.

 2. Kirjassa ”Suomen vaiennettu raiskausepidemia” kerrotaan ymmrrettävästi miksi toiset rodut ovat älykkäämpiä kuin toiset. Ja miksi jälkeenjääneet rodut ovat agressiivisempia ja empatiakyvyttömämpiä kuin älykkäämmät. Ja miksi ennen niin älykkäät rodut ovat mutatoituneet niin etteivät tunnista ilmiselvää vaaraan.

  Uskonto on erinomainen mittari mielen mutatoitumisesta. Mitä enemmän uskonto ohjaa henkilön toimintaa, sitä mutatoituneempi on henkilön mieli. Ja sitä jälkeenjääneempi hän on. Yleensäkkin, maat ja maanosat joissa ei tarvitse taistella raakaa ilmastoa vastaan kuten meillä, aiheuttavat älyllisessä kehityksessä jälkeenjääneisyyttä. Sillä sielä heikommatkin geenit jäävät eloon ja lisääntyvät. Niinkuin on käynyt meilläkin kun lapsikuolleisuus on saatu minimoitua.

  Siksi näiden käytös ei ole ollenkaan yllättävää vaan suorastaan johdonmukaista.

  1. Siinähän tämä dilema juuri piileekin. Ne ovat homoja mutteivat avoimesti. Kotonaan neljän seinän sisällä harrastetaan hom-seksiä. Samoin kuin sisäpiireissä näiden nuorten tanssijapoikien kanssa. Mutta julkisesti ollaan niin miestä niin miestä että.

   Tässä tuli taannoin dokumentti maailmalta missä prostituoidut euroopassa kertoivat miten seksi sujuu uus-eurooppalaisten kanssa. Huonostihan se sujuu. Osa porukasta kun koittaa lykkiä napaan. Ja suurin osa haluaisi aina vain kakkoseen. Lähes saman verran näistä ei tiedä ykkösestä mitään tai ei ole koskaan käynytkään sielä.

   Niin että onko nämä itse homoja vai ei?? Siinäpä kysymys.

Comments are closed.