Free speech 2 heinäkuun, 2020

 

Suomen tunnetuin ylikomissaari on taas vauhdissa.

 

Nyt Taponen selittää, että koko Suomi on satoja vuosia ollut niin rasistinen, että suomalaiset ovat väistämättä rasisteja.

 

 

Lue lisää:

Jari Taponen ylpeänä myöntää olevansa poliittinen poliisi

8 thoughts on “Ylikomissaari Jari Taponen iski taas!

 1. Erityisen rasistisia suomalaiset ovat olleet kielikysymyksissä. Kielirasismi.

  Onneksi kuitenkin ruotsalaiset ystävämme ovat pakottaneet meidät opettelemaan sivistystä, sivistyskielen ja vielä Axel Olof Freudenthal’in oppien mukaisesti jalostaneet suomalaista rotua. Mutta paljon on vielä tehtävä ennen kuin suomen maatiaisrotu nostetaan Afrikan sivistyskansojen tasolle.

  Monilla mitaleilla palkitun ruotsalaisen tasa-arvoministerin, Thomas Blomqvistin (r.), työ ei ole helppo. Hän on takuumies, siinä vasta mies paikallaan, suomalaisen rodun jalostamiseksi ja nostamiseksi tasa-arvoon ylempien kansainvälisen rotujen rinnalle. Häneen asetamme toivomme, että tämä satoja vuosia jatkunut sivistystyö ei mene hukkaan vaan suomalainen rotu vielä jonain päivänä nostetaan tasa-arvoiseksi mustan rodun kanssa.

 2. Tämä todistaa vain sen, että ”rasismi” on suomalaisten geeneissä.

  Eläköön suomalaisten geeniperimä!

 3. ”Arjen rasismissa on kyse siitä, että rasismia tuotetaan, eletään ja uusinnetaan arkisissa tilanteissa ja käytännöissä. Arjessa ylläpidetty rasismi ei ole aina tietoista tai tarkoituksellista – se voi olla myös tahatonta ja huomaamatonta. Arjen rasismia määrittävät rutiininomaisuus, toistuvuus ja kyseenalaistamattomuus, jolloin rasismi normalisoituu ja alkaa vaikuttaa yleisesti hyväksyttävältä.”
  ”Ajatus suomalaisuudesta kytkeytyy olennaisella tavalla eurooppalaisuuteen ja valkoiseen länsimaalaisuuteen, joka toimii sekä tavoiteltuna samastumisen kohteena kansakunnan sisällä että normatiivisena vaatimuksena kansakunnan jäseniksi pyrkiville. Yksilön, joka haluaa tulla osaksi tätä kuviteltua suomalaisuutta”
  ”Valkoisuusnormi suojaa niitä, jotka kuuluvat sen piiriin ja voivat elää arkeaan joutumatta jatkuvasti kyseenalaistetuiksi ja selittämään elämäntapojaan ja valintojaan. Tällaiset rodullistetut valtasuhteet voivat suomalaiseen valtaväestöön kuuluvalta jäädä näkymättömiksi, samalla kun normista poikkeavat huomaavat niiden olemassaolon päivittäin.”
  ”Rodullistaminen ja rasismi muodostavat hierarkian, jossa oma ”rotu” määritellään muita arvokkaammaksi.”
  ”Rodullistamisen käsite tuo mukanaan yksilöiden erilaisiin ulkoisiin tuntomerkkeihin liittyvän luokittelun historialliset ulottuvuudet, ennen kaikkea kolonialismin.” ”Suomalaisten kuuluminen valkoisten eurooppalaisten joukkoon rotuluokittelussa ei ole ollut kuitenkaan aina selvää ja siitä on vallinnut monenlaisia käsityksiä.”
  ”Suomessa esimerkiksi raiskausten yhdistäminen nuoriin turvapaikanhakijamiehiin tai prostituution kytkeminen thaimaalaisiin naisiin ovat tapoja rodullistaa nämä ongelmat. Näin selittävä ja syyttävä katse käännetään yhteiskunnan rakenteellisista tekijöistä tai valtaväestön harjoittamasta syrjinnästä vähemmistöihin. Rodullistamisen prosessissa esimerkiksi kulttuurille tai uskonnolle annetaan pysyviä piirteitä, joita voidaan käyttää esimerkiksi politiikassa. Periaatteessa mihin tahansa kansallisuutta, etnistä tai muuta yhteiskunnallista ryhmää kuvaavaan käsitteeseen, kuten ”muslimi”, ”suomenruotsalainen” tai ”saamelainen” voidaan kiinnittää rodullisia merkityksiä. Kun esimerkiksi Suomen romanit joutuvat syrjäytetyksi työmarkkinoilta, tämä syrjäyttäminen voidaan selittää erilaisilla rodullisilla oletuksilla, jotka liittyvät ihmisryhmän laiskuuteen ja halukkuuteen elää ensisijaisesti sosiaaliavustuksien varassa.”
  ✊🏿
  https://www.thetelegraphandargus.co.uk/news/18541383.drug-dealer-caught-red-handed-peddling-death-bradford-city-centre/?ref=ar
  ✊🏿
  25th June ”Drug dealer caught red-handed ’peddling death'”
  ✊🏿
  https://www.thetelegraphandargus.co.uk/news/18548647.police-release-cctv-image-person-identify-bradford/
  ✊🏿
  29th June ”Police release CCTV image of person to identify”
  ✊🏿
  https://www.coventrytelegraph.net/news/coventry-skydome-racist-attack-police-12737202
  ✊🏿
  ”CCTV footage released after woman racially abused”

 4. Taposen on pakko olla oikeasti meikäläisiä…. Kukaan muu ei tee käänteispsykologialla näin hyvää tulosta. Monilla auenneet silmät Taposkan tviittien myötä. Antaa hulluudelle kasvot ja ohessa herätellä ihmisiä kansallismielisyyteen. (<-todellista uhrautumista)
  Jartsa on isänmaan asialla (tahtoi sitä, tai ei) :D

Comments are closed.