Marco de Wit 3 heinäkuun, 2020

 

Neuvostoliiton perustivat kommunistijuutalaiset yhdessä monien vähemmistökansallisuuksien kanssa. Samaa äärijuutalaiset yrittävät nyt ympäri maailmaa eli käyttävät ns. vähemmistökoalitiota kaataakseen ”fasistisen patriarkaatin” eli siis valkoisten heteromiesten luoman länsimaisen sivilisaation.

 

Stalin pääsi kuitenkin valtaan vähemmistökansojen etuoikeuksiin kyllästyneiden tavallisten venäläisten tuella. Niinpä Neuvostoliitosta tuli venäläisnationalistinen imperiumi. Ei siis ihme, että se oli myös yllättävän roturealistinen, kuten näkyy yllä olevassa poliisin ohjekuvassa.

 

 

2 thoughts on “Neuvostoliiton poliisin rotuohjeet

 1. Rikoksia tehneet kansanmurhaajat pitää tällä kertaa asettaa kansantuomioistuimessa erittäin ankariin tuomioihin ja heistä pitää muistuttaa kaikille erittäin näkyvästi tuleville sukupolville. On tapahtunut erittäin kuvottavia ja valtavia rikoksia, joista syylliset pitää kaivaa vastuuseen, vaikka ovatkin pankkiireja.

 2. Tokihan ovat varmasti isännälleen uskollisia.

  https://www.youtube.com/watch?v=4DjY7ZMQIiQ

  Feb 8, 2019 Mikael Iljin: ”Vartijan ylilyönti”
  📜
  https://www.geni.com/people/V%C3%A4in%C3%B6-Lahdensalo/6000000031807748583
  📜
  ”Son of Petr ”Pekka” Ivaninpoika”

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Intersektionaalisuus

  ”Intersektionaalisuus on käsite jolla kuvataan sitä miten yksilön asemaan yhteiskunnassa vaikuttavat sukupuolen lisäksi monet muut erot, kuten yhteiskuntaluokka, alkuperä, seksuaalinen suuntautuneisuus ja ikä.”
  🕌🚼🧸
  https://beta.oikeamedia.com/o1-18840
  🕌🚼🧸
  16.05.2017 ”Muslimiraiskaajajengin joukkoraiskauksesta ja ahdisteluista lapsena hengissä säilynyt Rotherhamilainen kertoo olleensa 13 vuotias silloin kun hän joutui jengin raiskaamaksi. Hän kertoo, etteivät viranomaiset tehneet asialle mitään, mutta kielsivät häntä kuitenkin kertomasta kenellekään hyökkääjien etnisyyttä.”
  🖼️
  https://www.youtube.com/watch?v=apLOVmQtAJI
  🖼️
  Nov 11, 2013 ”Karjalan etnisille prosesseille omistettu seminaari”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*