4 thoughts on “Päivän video: Rotujen harmonia

  1. Tämän pätkän kun laittaa YouTubeen, niin siinä voi olla lopullinen niitti koko kanavani sulkemiselle. Kuinka tämän saisi telkkariin tai jonnekin muualle supersuvakkien nähtäville?

  2. Minä en vihaa mitään uskontoa, miksi vihaisin? En halua heittää homoja alas katoilta, olkoon he olemassa. Kerra juttelin erään paikkakuntamme julkihomon kansssa kuppilassa, siirryimme toiseen kuppilaan. Hän sanoi kulkevasa kadun toisella puolella? Kysyin miksi? En halua kivittää tai polttaa kuolaaksi avionriikojaa, olkoonkin nainen koiraa alempi? En halua laittaa häkkiin toisin ajattelijoita ja häkkiä veteen, hukuttaakseni uhkateijät. En halua raiskata enkä pahoinpidellä ketään, minkään syyn varjolla.
    Olen aivan tavallinen Suomalainen mies. Haluan olla rauhassa. Minullakin on pinna joka palaa. Kerran paloi. Toivoisin ettei toiste pääse meno siihen pisteeseen.

  3. Tähän rotujen väliseen harmoniaan on tehty ymmärrysopas: Edward Duttonin ”Suomen vaiettu raiskausepidemia”. Se on kirja joka jokaisen pitää lukea niin ymmärtää paremmin suomalaisten käytöstä. Mutta vielä paremmin vieraslajien käytöstä.

Comments are closed.