10 thoughts on “Raiskaukset ei oo maahanmuuttokysymys

 1. Miksi puolet naisista on älyllisesti vihanneksia ja toinen puolikas naisista osaa ajatella miten nainen nyt normaalisti ajattelee. Naisten pitää päättää kummalla puolella haluavat olla, vihannesten puolella vai perheensä ja kansansa puolella.

  1. Onneksi itselläni on nämä autistin miehiset aivot, niin saadaan hetkeksi vaihtelua naisporukkaan. Kykenen sentään ajattelemaan itse verrattuna nk. perusterveisiin ihmisiin, jotka ovat ihan sukupuoleen katsomatta lampaita, kun itse haluan tuoda totuuden julki, koska ihmisten tulee tietää asioiden todellinen laita.

 2. Monet puhuvat jostain neekereistä, mutta todellisuudessa valkoisista löytyy paljon fucking älykääpiöitä, joilla ei ole ollenkaan aivoja.

 3. Miksi on naisia jotka haluavat aiheuttaa toisten naisten, tyttöjen ja myös poikien raiskauksia? He pettävät oman valkoisen kansansa lisäksi myös muut naiset ja lapset.

 4. Raiskaukset ovat ************. 2017 keväällä hesarissa julkaistiin KRP:n tutkimus ulkomaalaisten raiskailuista. Irakilaisten ja afgaanien raiskauskerroin oli kummallakin kansallisuudella noin 40-kertainen. Yhdessä nämä kansanryhmät muodostivat 80-kertaisen raiskailun!

  Huomioitavaa artikkelissa oli se, että KRP ei kyennyt selittämään tätä valtavaa raiskauskerrointa. Tosin artikkelissa jätettiin pois rotunäkökulma. Eli tavallinen kansalainen joutui rivien välistä totemaan todellisen syyn****** raiskailuun!

 5. Ihan ensimmäisenä huomio videossa keskittyy etuhampaiden suureen väliin. On suoranainen ihme ettei Suomen hammashoito ole sit korjannut henkilön ollessa koulun penkillä. Vastemielisen näköisiä tuollaiset välit.

  Toisena huomio kiinnittyy tekohymyyn jota on varmaan harjoiteltu kauan. Toiset sanovat ”psykopaatin hymyksi”.

  Kolmantena nousee mieleen ajatus siitä että kyseinen henkilö ei edes ymmärrä asiaa josta puhuu. Yleisessä tiedossahan on että raiskaus on vallankäytön väline jolla esim. miehittäjät osoittavat että ”ette pysty edes suojelemaan naisianne”. Yhteiskunnasta riippumatta raiskauksia tapahtuu aina. Se on faktaa. Mutta että tämä kyseinen nainen ei ymmärrä sitä että kyse ei ole raiskauksista vaan niiden määrän rajusta kasvusta joka korreloi ”maahanmuuttajien” määrän kasvuun.

  Eikä se ymmärrä sitäkään että suomalaiseen kulttuuriin ei kuulu päiden irti leikkaaminen tai kristittyjen puukottaminen jos oma uskonto eroaa kristinuskosta.

  Ekä kyseinen nainen ymmrrä varsinkaan sitä että nämä ovat sotatoimia valloitettavaa maata kohtaan. Me olemme sodassa ja nämä auttavat ”maahanmuuttajia” vahvistamaan asemiaan Suomessa ja sitäkautta tuhoamaan oman sivilisaatiomme. Eli, tämä ja vastaavat henkilöt, ne purevat kättä joka ruokkii niitä ja on kasvattanut ne.

  Mutta kuten todettua, alhainen lapskuolleisuus tuo mukanaan geenien mutatoitumista jo lyhyelläkin aikavälillä.

 6. Naikkonen oli aivan oikeassa raiskauksia on suomessa muutkin kun pakolaiset. Vaikka oletkin vastaan muita kansoja älä de witt yleistä asioita

Comments are closed.