Free speech 4 heinäkuun, 2020

 

 

Kuukausi sitten vasemmistolainen anarkistijärjestö Antifa valtasi Seattlesta useamman kaupunginosan, karkoitti poliisit ja julistautui itsenäiseksi maaksi.

 

Kumma kyllä Seattlen pormestari ei nähnyt tässä mitään ongelmaa.

 

Myös valtamedia suhtautui positiivisesti terroristien omaan valtioon. Suvaitsevainen terrorismihan on sitä parempaa terrorismia.

 

Parissa viikossa Antifa-valtioon tuli nälänhätä.

 

Antifa-valtiossa on jo nälänhätä

 

Lisäksi murhaprosentti nousi maailman korkeimmaksi, kun poliisi ja vartiointiliikkeet lopetettiin. Kuolleisuus nousi entisestään, kun ambulanssit eivät uskaltaneet enää mennä alueelle.

 

Ambulanssit eivät uskalla mennä Antifa-valtioon

 

Nyt Seattlen kaupunki on saanut tarpeekseen ja lopetti koko valtion.

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Antifa-valtio lopetettu

  1. Seattlen kaupunki pitäs haastaa oikeuteen tosta terrorismin tukemisesta ja sitä kautta kuolemantuottamuksista.

  2. Seattlen pormestari, nainen ja innokas vapaakaupungin kannattaja, ryhtyi välittömiin toimiin vapaakaupungin miehittämiseksi heti sen jälkeen, kun hänen yli 7 miljoonaa maksanut kotinsa uhattiin hajottaa.

    — Ei siksi, etteikö hän olisi saanut ruhtinaallisia korvauksia mistä vain olisi kehdannut pyytää (no, pieniä hallinnollisia päätöksiä vastaan tietenkin, mutta eihän *tässä maailmassa* mikään ole ilmaista), vaan siksi, että hänen harjoittamansa huumekauppa ja muu laiton toiminta olisi paljastunut.

    1. Joo, kummasti se kommunistillakin muuttuu ääni kellossa kun omaa omaisuutta uhataan.. Ei olekkaan enää kovin kivaa elää ns. ”kommuunissa” missä ei ole lakia ja järjestystä.

Comments are closed.