Marco de Wit 4 heinäkuun, 2020

 

Viime vuonna Laiton Lehti julkaisi ainutlaatuisen aikajanan juutalaisesta pedoparista Jeffrey Epsteinista ja hänen tyttöystävästään/madamestaan Ghislaine Maxwellista.

 

Epstein pedoscandal Mossad-timeline

 

Juttu julkaistiin myös vaihtoehtomedian päämajassa Unz.comissa ja keräsi satoja kommentteja. Sen jälkeen spammaajat alkoivat sabotoida Laitonta Lehteä.

 

Spammiatakki Laittoman Lehden Epstein-juttua vastaan

 

Laiton Lehti ei kuitenkaan pelästynyt, vaan julkaisi ainutlaatuisen jutun Suomen juutalaisten kytkennöistä Epsteiniin ja Ghislaineen. Mikään muu Suomen vaihtoehtomedioista ei uskaltanut puhua tästä asiasta sanaakaan.

 

 

Suomen juutalaismiljonäärit tukeneet Epsteinin pedorinkiä?

 

The Finnish connection to the Epstein Pedo Scandal

 

Jutun jälkeen Marcon kaikki Youtube-kanavat katosivat mystisesti ilman mitään selitystä. Myös poliisi ja valtakunnansyyttäjä näyttävät päättäneen tuhota Laittoman Lehden hinnalla millä hyvänsä.

 

 

Kuten yllä olevissa jutuissa kerrottiin, niin Ghislaine Maxwell katosi lopullisesti vuosi sitten, kun Epstein itsemurhattiin. Nyt Ghislaine on vihdoin saatu kiikkiin. Tietysti kukaan ei kuitenkaan uskalla puhua siitä kuinka hän on päivänselvästi Mossadin agentti.

 

Jos Venäjän FSB pyörittäisi pedorinkiä, niin valtamedia ja poliisi olisivat hätätilassa. Se, että Israelin Mossad pyörittää pedorinkejä ei nyt ole niin vakavaa, että sitä kannattaisi edes mainita. Itse asiassa asian mainitseminenhan olisi antisemiittistä.

 

 

 

 

 

 

6 thoughts on “Juutalainen Mossadin pedoagentti Ghislaine Maxwell pidätetty

  1. Suomenkin telkkarissa Frii-kanavalla on tullut juuri kolmiosainen Kuka murhasi Jeffrey Epsteinin? (Who Killed Jeffrey Epstein?) dokumentti, joka menee vähän kielletyille vesille ja ainakin Seura-lehden se on saanut närkästymään jo pelkän nimensäkin puolesta.

  2. Miten on mahdollista, että valtiot, valtioiden tiedustelupalvelut ja pankkiirit voivat täysin avoimesti raiskata naisia ja lapsia, viranomaisten suojeluksessa?

  3. Miten Israelin annetaan vapaasti raiskata naisia ja lapsia, kiristää, vakoilla ja pyöriä Israelin ulkopuolella? Miksi ihmeessä Israelia ei suljeta sivistyksen ulkopuolelle ikuisiksi ajoiksi, vaan pedon annetaan olla lampaiden seassa?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*