Marco de Wit 4 heinäkuun, 2020

 

Suvakkien mielestä on rasistista, jos sanoo kaikkien elämien olevan tärkeitä. (All Lives Matter-liike.)

 

Yksi suvakki meni kuitenkin vielä pidemmälle. Lukija kirjoittaa:

 

Suvakki uhkasi puukottaa jokaisen joka sanoo hänelle kaikilla elämillä olevan väliä. Tämän jälkeen hän aikoi katsoa ihmisten vuotavan kuiviin puukotettuaan heitä.

Yllättävää kyllä, suvakkinainen sai potkut Deloittelta! Ilmeisesti liian selvä puukotusuhkaus mielipiteen sanomisesta oli liikaa ja liian arkaluontoinen jopa suvakkiyritykselle.

 

 

 

 

3 thoughts on “Suvakki uhkasi puukottaa valkoisten elämien puolustajat

  1. Ei edusta mitään rotua. Vähän niin kuin naapurin koira, sekarotuinen. Keroipa edesmennyt tuttavani, Pekka K. Hän joutui muuttamaan vanhempiensa mukana jenkkeihin Sikakoon ( savolainen tollukka olen). Hän kertoi koulu oloista. Valkoiset ovat valkoisten kanssa. Mustat mustien. Nämä puoliveriset saavat turpaansa niin valkoisilta, kuin mustiltakin. Niitä ei oteta mukaan mihinkään. Silloin jo 20 v sitten juteltiin vanhempien vastuusta, jälkeläisiään kohtaan. Kannattaaako tähän maailmaan nussia mulatti, joka saa aina turpiinsa?
    Tuyo videolla oleva tyttö vaikuttaaa olevan rotujen yhteenliittymä, hänellä ei ole mitään kiinnekohtaa elämässään. Hän ei kuulu mihinkään, hän ei edusta mitään rotua. Ei muuten naapurin koirakaan, vaikka on suloinen räksyttäjä. Saven se elikko vääntää taloyhtiömme alueelle, jonka omistaja korjaa roskiin myöskin ruokkien koiransa kelvollisesti. Jolloin tämä tuottaa uutta paskaa korjatttavaksi. Kellokin on jo yli 9. Kuppilat ovat auki. Yli 40 v töissä käyneelle sallitakoon poistuminen, muutaman tasoittavan äärelle, kesken tärkeän netti jutskan. (Alko on tuossa 100m åäässä pienen Corriere åutein ehkä?)

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*