4 thoughts on “Päivän kuva

 1. Kyllähän jokainen rotu pystyy rakentamaan kehittyneen sivilisaation ja kulttuurin. Katsokaa vaikka mustia. Aivan uskomattomia raketti-insinöörejä ja astrofyysikkoja.

  1. https://fi.wikipedia.org/wiki/Mustat_seminolit
   ✊🏿
   ”käsite amerikkalaisesta kansanryhmästä, joka polveutui orjista, jotka karkasivat isänniltään Etelä-Carolinan ja Georgian rannikoilta Floridan metsiin. Siellä karanneet orjat liittyivät paikallisiin intiaaniheimoihin, joista suurin oli seminolit.”
   ✊🏿
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Seminolet
   ✊🏿
   ”Vuoden 2000 väestönlaskennan mukaan puhdasverisiä seminoleja oli 12 431 ja osittaisia seminoleja 15 000.”
   ✊🏿
   https://latamsolidaarisuus.wordpress.com/2010/01/21/haitin-sekasortoinen-lahihistoria/
   ✊🏿
   ”Mustista orjista periytyvän maan väestön keskuudessa monet kokevat kolonialistisen politiikan jatkuvan edelleen” ”väestö on jakautunut pieneen taloudelliseen eliittiin sekä köyhään enemmistöön, ja näillä kahdella kansanosalla on keskenään suuresti eroavat näkemykset poliittisten kysymysten suhteen.” ”Yhdysvaltain tiedustelupalvelulla CIA:lla oli useiden lähteiden mukaan tiiviit siteet vallan kaapanneisiin sotilaisiin” ”Sotilasvallan jäsenten on kerrottu saaneen rahaa CIA:n kautta vielä kaappauksen jälkeenkin.”
   🇫🇮✊🏻🎵
   https://www.youtube.com/watch?v=H41c_6fi96c
   🇫🇮✊🏻🎵
   Jul 31, 2015 ”Anssi Kela – Suomalainen #meilläonunelma”
   🇫🇮✊🏻🎵
   https://www.anssikela.com/musiikki/sanat/suomalainen/
   🇫🇮✊🏻🎵
   ”Hakaristejä seinille maalattiin”
   ”Minä synnyin toivoon ja unelmaan” ”Kenkää muukalaisille: ne tulevat viemään duunit ja naiset Suomi suomalaisille, takaisin Afrikkaan pakolaiset” ”Tätä vaikeaa on ymmärtää Jos synnyinpaikkani on Järvenpää Niin miten voisin olla yhtään enempää sinivalkoinen? Itkien isäni siivoaa sirpaleet Pois lakaisee unelmat sortuneet Tahtoisi luovuttaa, vaan minkäs teet Me lapset olemme Suomeen jo juurtuneet” ”Paljasjalkainen suomalainen”
   🇫🇮
   https://fi.wikipedia.org/wiki/J%C3%A4rvenp%C3%A4%C3%A4
   🇫🇮
   ”Järvenpää tunnetaan muun muassa Jean Sibeliuksen ja Juhani Ahon asuinkuntana. Kaupungin tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat useat kotimuseot, kuten Ainola, Ahola ja Villa Kokkonen. Järvenpäässä on myös taidemuseo, jonka pysyvässä kokoelmassa on esillä erityisesti Venny Soldan-Brofeldtin ja Eero Järnefeltin teoksia.”
   🇫🇮
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Jean_Sibelius
   🇫🇮
   ”Johan Christian Julius ”Jean” Sibelius (8. joulukuuta 1865 Hämeenlinna – 20. syyskuuta 1957 Ainola, Järvenpää) oli suomalainen myöhäisromantiikan taidemusiikin säveltäjä. Hänen kansallisromanttinen musiikkinsa oli tärkeässä osassa Suomen kansallisen identiteetin muodostumisessa.”
   🇫🇮
   https://en.wikipedia.org/wiki/Jean_Sibelius
   🇫🇮
   ”helped Finland to develop a national identity during its struggle for independence”
   🇫🇮
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Eero_J%C3%A4rnefelt
   🇫🇮
   ”Erik (Eero) Nikolai Järnefelt (8. marraskuuta 1863 Viipuri – 15. marraskuuta 1937 Helsinki) oli suomalainen taidemaalari ja professori”
   🇫🇮
   https://en.wikipedia.org/wiki/Eero_J%C3%A4rnefelt#/media/File:J%C3%A4rnefelt,_Saulin_k%C3%A4%C3%A4ntyminen.jpg
   🇫🇮🎵
   https://www.crystalinks.com/RomeMusicLyre.jpg

Comments are closed.