Marco de Wit 5 heinäkuun, 2020

 

 

Valkoinen ja musta rotu ovat kehittyneet aivan erilaisissa olosuhteissa. Aivojen keskimääräinen koko on erilainen, kuten myös keskimääräinen älykkyysosamäärä. Alhaalla näkyy hyvin kuinka Amerikan mustilla se on 85 eli ovat lähes kaikki alla 100 pisteessä. Siis vaikka heillä on paljon valkoista verta (20%?) eli eivät edes ole oikeita Afrikan neekereitä, joiden keskimäärinen älykkyysosamäärä on vielä paljon alhaisempi eli jossain 65-70 pisteen välimaastossa.

 

Samalla pitää kuitenkin huomata kaksi asiaa:

 1. Amerikan mustilla on älykkäänsä (yli 120 pistettä), kuten kaaviossa näkyy, vaikka heitä onkin suhteellisesti ottaen todella vähän.
 2. Valkoisillakin on tyhmänsä (alle 90 pistettä), kuten kaaviossa näkyy eli aika suuri määrä.

Missään nimessä ei voi siis sanoa, että kaikki valkoiset ovat älykkäämpiä kuin mustat. Jos niin luulet, niin olet tuolla tyhmien valkoisten joukossa.

Samalla pitää kuitenkin myös muistaa, että jos rodun keskimäärinen älykkyysosamäärä on hyvin alhainen, kuten mustilla, niin älykkäiden mustien on erittäin vaikea johtaa tyhmien mustien kansoittamia valtioita. Ei ihme, että Afrikan maat ovat romahdustilassa.

 

 

 

Link to Amazon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 thoughts on “Rotuerot

 1. Älykkyyden lisäksi etelässä, helpoissa, mutta vaarallisissa ympäristöissä kehittyneet rodut ovat useimmiten nopean elämänhistorian ihmisiä. Tämän lisäksi saman kansan sisällä on samaa rotua olevia hitaan ja nopean elämänhistorian ihmisiä. Lisäksi hitaan elämänhistorian ihminen voi muuttua nopean elämänhistorian ihmiseksi tragedian, vaaran yms. seurauksena, jolloin hänestä tulee epäsosiaalisempi, hän ottaa enemmän riskejä ja hän pyrkii lisääntymään nopeammin ja harkitsemattomammin, sekä mm. tekee huonompia uravalintoja.

 2. Mustat tarvitsevat omat älykkönsä takaisin kotimaihinsa rakentamaan heidän omista maistaan parempia maita. Luonnollisesti mustien älymystö haluaa valkoisten maihin, mutta on suurin mahdollinen virhe ottaa heidän paras aineksensa pois afrikasta ja olla palauttamatta heitä takaisin. Paras mahdollinen kehitysapu on palauttaa varsinkin mustien älymystö takaisin.

  1. No jos on joskus kuullut husu husseinista niin eipä ole kyllä oppinut mitään Suomessa olosta, tai ehkä sen että Suomalaisia pitää vihata, satoi tai paistoi. Vittu mikä somali..

 3. > älykkäiden mustien on erittäin
  > vaikea johtaa tyhmien mustien
  > kansoittamia valtioita

  Ei valtion johtamiseen tarvita älyä vaan aseita.

  On ymmärrettävä valtion olevan alueellinen miehittäjä. Aina. Esimerkiksi Suomen valtio miehittää Suomen aluetta ja tämä valta perustuu aseisiin.

  Alueen aseellinen miehittäminen ja suojelurahan periminen ei ole älyä vaativa tehtävä.

 4. Maanomistajilla Yhdysvalloissa oli varaa orjiin joiden kanssa siittivät jälkeläisiä.
  ⛓️
  https://en.wikipedia.org/wiki/White_slavery
  ⛓️
  ”Under Muslim rule, the Arab slave trades that included Caucasian captives were often fueled by raids into European territories or were taken as children in the form of a blood tax from the families of citizens of conquered territories to serve the empire for a variety of functions. In the mid-19th century, the term ’white slavery’ was used to describe the Christian slaves that were sold into the Barbary slave trade.”
  ⛓️
  https://en.wikipedia.org/wiki/Caucasian_race
  ⛓️
  ”Although Caucasian / Caucasoid and their counterparts Negroid and Mongoloid have been used less frequently as a biological classification in forensic anthropology (where it is sometimes used as a way to identify the ancestry of human remains based on interpretations of osteological measurements), the terms remain in use by some anthropologists.”
  ⛓️
  https://en.wikipedia.org/wiki/Barbary_slave_trade
  ⛓️
  ”European slaves were acquired by Barbary pirates in slave raids on ships and by raids on coastal towns from Italy to the Netherlands, Ireland and the Southwest of Britain, as far north as Iceland and into the eastern Mediterranean.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*