Marco de Wit 6 heinäkuun, 2020

 

Laiton Lehti myöntää milloin on väärässä.

 

Laiton Lehti oletti, että feministihallitus saisi suomalaiset vihdoin tajuamaan feminismin olevan myrkkyä.

 

Kävi kuitenkin päinvastoin.

 

Nyt ylivoimainen enemmistö suomalaisista kannattaa feministihallitusta. Yhdessäkään eduskuntapuolueessa ei enemmistö vastusta hallitusta.

 

Siis siitä huolimatta, että feministihallitus päästi ISIS-porukkaa Suomeen, tuhosi sekä talouden että sananvapauden ja kaiken kukkuraksi lahjoittaa valtavasti rahaa ulkomaille.

 

Suomalaisten alistuvuudesta kertoo myös se, että vain kolmannes persuistakin vastustaa hallitusta ja heistäkin vain pieni osa pitää hallitusta erittäin huonona.

 

 

 

Lue lisää:

Suomalaiset orjamielisiä? Miten pelastaa Suomi?

 

 

 

 

8 thoughts on “Kansa hulluna feministihallitukseen

 1. Edes kaikkein myrkyllisimmät feministit ja umpihomot kulttuurimarxisti-Perussuomalaiset eivät herätä suomalaisia.

 2. Ei kai tämmöistä hulluutta ja orjamielisyyttä voi ennustaa. Vähämieliset suomalaiset vielä pitävät globalistikommunisti Jussi Halla-ahoa jonain vaihtoehtona, vaikka tämä on itsekin todennut, että ei ole mitään Suomen valkoista kansaa ja tänne mahtuu aivan hyvin miljoonia oikein ahkeria ja mukavia kiinalaisia, intialaisia ja jopa afrikkalaisia. Kaikista voi tulla suomalaisia!

 3. Valtamedian kyselyillä on korkeintaan viihteellistä arvoa -todellisuus on jotain täysin muuta.

  Jössen sanoin: KAIKKI PERUSTUU KUSETUKSEEN. Meille todellakin valehdellaan aivan kaikesta ja ihan jatkuvasti.

 4. Hetkinen, et kai sinä Marco usko noihin ns tutkimuksiin?

  Ei, Ei, ne on kaikki 100 prosenttia valepropagandaa, niinkuin on vaalitkin. Kannatusmittaukset, kaikki, kaikki on fuulausta.

  Lue vaikkapa Erkon kirja, jonka kirjoitti Lauri Karen. HS on kannesta kanteen silkkaa valepropagandaa. Ne sanoivat sen ihan itse.

   1. Muista Marco, että aivopesu on peruuttamaton prosessi. Ei siitä voida muuttaa, eikä ne suvakkipersutkaan tule koskaan lopettamaan Halla-ahon ihailua, puhumatta oikeista suvakeista.

 5. Tänne tulijat olivat pääosin miehiä ja suomen kansasta noin puolet on naisia. ( osa miehistä homoja ) Kun parfyymille tuoksuvista miehistä on pulaa, niin tulijat täyttivät sopivasti eksootistriset toiveet. Meillä on kollektiivisessa muistissa saksalaiset, jotka hurmasivat ja saivat suomalaisia naisia sekaisin. Toisin kuin Unkarissa, meillä ei ole oltu kommunismin ikeen alla. Asiat ovat olleet liian hyvin ja itsenäisyys on ollut itsestään selvyys. Gallupeista pitäisi kertoa, kuinka paljon otannassa on naisia ja miehiä. Pelkkä luku ei kerro mitään.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*