7 thoughts on “Päivän kuva

 1. Tässäpä on hyvä kuva josta voi tarkastella profiilia. Kiinnittäkää huomiota korviin, niiden kokoon ja poikkeuksellisen takana olevaan sijaintiin. Luiskaan otsaan. Kihariin hiuksiin sekä ”otsakaljuun” jona tyypillisesti kulkee ”korvasta korvaan”, luiskan otsan alueella.

 2. Amerikkalaista kulttuuria parhaimmillaan: Naisten siveyskilpailut.

  “Katsokaa kuinka siveä olen! Laitan siveyteni teille kaikille näytille! Arvioikaa minua perustuen siveyteeni samalla, kun kerron muille naisille kuinka siveä olen!”

  Anter Yasa kertoo Miss muslim siveyskilpailuista. Niissä tuomarit antavat pisteitä muun muassa:
  – Kuinka hyvin osaa juoda mehua viinilasista, että katsoja luulee sen olevan oikeaa viiniä.
  – Kuinka hyvin osaa lukea Koraania, että katsoja luulee lukijan olevan siveä.
  – Halal liha ja
  muslimi-rap musiikki kuuluvat kuvaan mukaan.

  https://www.nytimes.com/2020/07/04/style/muslim-beauty-pageant-miss-muslimah-usa.html

  I Am Here to Prove You Wrong

  Itse lisäisin lajiksi vielä sellaisen, että jokainen missi vuorollaan suljetaan kunkin mies-tuomarin (nainen ei tietenkään voi toimia tuomarina) kanssa suljettuun koppiin. Tämä koppi on kuin karun uskon ja uskollisuuden vertauskuva, siellä on vain sänky ja rulla vessapaperia. Tällaisen käytöskokeen perusteella sitten tuomari voi antaa siveyspisteet.

 3. Ghanalainen ministeri Amerikan mustaihoisille:
  Tulkaa Kotiin!.

  https://www.westernjournal.com/african-country-tries-convince-black-americans-come-home-amid-unrest-us/

  Sylimme on avoinna kaikille veljille ja sisarille, tulkaa kotiin. Ghana on teidän kotinne. Afrikka on teidän kotinne! Olemme valmiit ottamaan teidät vastaan.

  Oteng-Gyasi

  Ottakaa tilaisuudesta vaari, rakentakaa kotinne Ghanaan. Teidän ei ole pakko olla siellä, minne teitä ei haluta. Teillä on mahdollisus valita. Afrikka odottaa!

  https://www.wnd.com/2020/07/ghana-former-slave-hub-wants-african-americans-return-continent/

 4. Barack Obama: Amerikkalainen unelma on tulla … Donald Trumpiksi!

  Kun Obama oli opiskelijana Harvardissa, kirjoitti hän yhteen esseeseen:

  “Tämän tehtävän tärkeys voidaan likipitäen tiivistää keskiluokkaisen amerikkalaisen sanoihin – En ehkä ole Donald Trump nyt, mutta odotapa vain; jos en minä niin sitten lapseni kyllä.”

  https://johnbwellsnews.com/obama-once-said-the-american-dream-is-to-be-donald-trump/

  Rising Star: The Making of Barack Obama, the new 1,460-page biography written by Pulitzer Prize winning historian David Garrow that focuses on Obama’s early years.

 5. Redditin entinen toimitusjohtaja Ellen Pao kertoo tienneensä Ghislaine Maxwell’in lapsivälitystoiminnasta. Twiitissä hän paljastaa lisää nimiä.
  https://summit.news/2020/07/06/former-reddit-ceo-ellen-pao-admits-we-knew-about-ghislaine-maxwell-sex-trafficking-underage-girls/

  Olennaista twiittauksessa ei ole se, ketä juhliin osallistui vaan se, että onko eliitti nyt kavaltamassa toinen toisensa siirtääkseen huomion pois itsestään.
  – Pelastaakseen itsensä toisten kustannuksella.

  “Silloin vuonna 2011 oli tosi ‘coolia’ päästä näin arvokkaiden ihmisten valikoituun seuraan.”

  – Kun ihmisten keskinäisessä sosiaalisessa luokituksessa arvomerkit loppuvat, kysytään kuka on kauimpana lain ulottumattomissa. Ei riitä, että sanoo olevansa, se on myös todistettava.
  – Jos kuuluu “Bones and Skulls” -seuraan keskinäinen arvo mitataan sillä, kuinka monta ihmistä on tappanut keskellä päivää joutumatta vankilaan. Ei riitä, että on metsästänyt neekereitä, pitää räjäyttää kaksoistornit.
  – Maailmansodan aloittaminen. Se se vasta coolia on!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*