4 thoughts on “Longoon poliisi perääntyy

  1. Kannattaa muistaa, että jokaisessa länsimaassa poliisit ovat alkaneet myös oman valkoisen kansansa vihollisiksi ja vainoajiksi. Minulla ei ole mitään sympatiaa oman kansani vihollisille ja vainoajille. Myös Suomessa Poliisi on päättänyt ennen pitkää tuhota valkoisen Suomen kansan ja saattaa poliisivaltion ja globalistisen orjuuden voimaan. Meillä ei pidä olla mitään sympatiaa vihollisellemme ja maanpettureille. He itse haluavat samaan aikaan tuhota ja vainota meidät. Iso-Britanniaasa samat poliisit suojelevat raiskaajia ja grooming jengejä yms., kun valkoisia pikkutyttöjä ja naisia raiskataan ja tapetaan. He itse tanssivat aivan onnessaan erilaisissa etnisissä karnevaaleissa, joissa on täysin normaalia, että useita ihmisiä puukotetaan joka vuosi kuoliaaksi.

  2. No, mitäs menivät alistumaan, eli polvistumaan, miehittäjille. Tässä on tulos. Vaikka noillakin on kaasut mukana niin eivät ne silti käytä niitä. Se on säälittävää. Heti kun tilanne vaatii, kaasut esiin ja purkit tyhjiksi. Kyllä se tilanne siitä rauhoittuu.

  3. 🔥 🚒 🚑 Pelastusajoneuvot eivät sinne enää mene eikä posti 📯 taksista puhumattakaan. 🚖 sanoo:

    🏙️ Tuo kortteli kuoli pystyyn. 🗽 Vapauden mukana tulee vastuu. Väkivalta, raiskaukset, murrot, ryöstöt, autojen polttamiset, rakennuspalot, asunnot tyhjenevät kun pelko valtaa alueen, työkyvyttömien roskasakki jää tekemään ryöstöjä lähialueille sekä myymään huumeita, prostituutio rehottaa aikansa kunnes alue puretaan ongelmien hajaantuessa vankiloihin, mielisairaaloihin. 🏥

Comments are closed.