5 thoughts on “Päivän kuva

 1. Michigan on säätänyt lain, että henkilöllä ei ole oikeutta työpaikkaan, jos hän ei suostu työnantajan sirutettavaksi. – Laillisessa järjestyksessä tietenkin. Se tarkoittaa, että sirut ja siruttaminen on rekisteröitävä hallituksen rekisteriin oikeuden päätöksen mukaisesti. Siruttaminen ilman, että siitä näin ilmoitetaan hallitukselle on kielletty.

  https://www.armstrongeconomics.com/uncategorized/michicans-trojan-horse-to-open-the-door-for-judges-to-order-people-be-implanted-with-tracking-chips/

 2. https://www.theguardian.com/world/2020/jul/07/jair-bolsonaro-coronavirus-positive-test-brazil-president
  🦠
  Wed 8 Jul 2020 04.06 BST: ”Brazilian president Jair Bolsonaro tests positive for coronavirus”
  🦠
  https://www.businessinsider.nl/coronavirus-brazil-jair-bolsonaro-tested-just-days-after-trump-meeting-2020-3?international=true&r=US
  🦠
  ”Brazil’s president was reportedly tested for the coronavirus days after sitting side by side with Trump”

 3. Raamatusta apu korona-virukseen

  2.Mooseksen kirja kertoo:

  – 25 Mutta hän huusi Herran puoleen; ja Herra osoitti hänelle puun, jonka hän heitti veteen, ja vesi tuli makeaksi. Siellä hän antoi kansalle lain ja oikeuden, ja siellä hän koetteli sitä.

  – 26 Hän sanoi: “Jos sinä kuulet Herraa, Jumalaasi, ja teet, mikä on oikein hänen silmissänsä, tarkkaat hänen käskyjänsä ja noudatat kaikkea hänen lakiansa, niin minä en pane sinun kärsittäväksesi yhtäkään niistä vaivoista, jotka olen pannut egyptiläisten kärsittäviksi, sillä minä olen Herra, sinun parantajasi”.

  1500-luvulla tunnettu Tooran tutkija Rabbi Moshe Alshich esitti, että tuo Mooseksen käyttämä kasvi olisi ollut Artemisia Judaica, לענה (la’anah), suomeksi Koiruoho.

  Koiruohoa käytetään myös raaka-aineena hydroklorokiinin, hydroxychloroquine, valmistamiseen. Madagaskar tuottaa 10% maailman kaupallisesta koiruohon tuotannosta. Se on (rahoittajana) mukana Saksan Max Planc instituutin tutkimuksessa, jossa tutkitaan koiruohon vaikutusta korona-virukseen.

  Deutsche Welle

Comments are closed.