Free speech 8 heinäkuun, 2020

 

Tämän mustan hyökkääjän viha valkoisia kohtaan oli niin suuri, ettei välittänyt edes siitä, että valkoinen oli mustan isän ja pojan ystävä.

 

Pahinta on, että tällaista rotuvihaa ilmenee vain mustien hyökkäyksinä valkoisia vastaan eikä juuri koskaan toisin päin.

 

Sitä et kuitenkaan saa kuulla Hollywoodin elokuvista, Yleltä tai koulukirjoista.

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Rotuvihaa

  1. Älä käännä koskaan selkää mustalle. Tässä tapauksessa ns ”omat koirat” purivat.

  2. Leirit täytyy perustaa nopeasti Tornion rajan läheisyyteen jollekin saarelle, sekä aloittaa massapalautukset. Massamaahanmuutto pitää pysäyttää ja perua. Käynnissä on globalistien vuosikymmeniä jatkunut suunnitelmallinen, rasistinen kansanmurha valkoisia vastaan, jonka takana on pääasiassa röyhkeiden vuohipaimenien heimo, joka valehtelee jatkuvasti jostain. Rikoksiin syyllistyneet pitää saada kansantuomioistuimeen saamaan erittäin ankaria tuomioita, mitä nyt maanpettureille, erittäin korruptoituneille ja kansanmurhaajille on tapana jakaa. Myös ulkomaiset tiedustelupalvelut ovat joutumassa vielä Suomen kansantuomioistuimen eteen erittäin ankarille tuomioille vihamielisestä ja rikollisesta toiminnastaan.

Comments are closed.